Sådan Cure et kolde øm med ørevoks

Sådan Cure et kolde øm med ørevoks

Koldsår er smertefuldt og grimt. Brug af receptpligtige lægemidler til forebyggelse eller behandling af forkølelsessår kan føre til bivirkninger. Der er flere naturlige helbredelser for kolde sår, hvoraf den ene er billig, fri og normalt tilgængelig i overflod: ørevoks. Jeg ved tanken om at helbrede et koldt øm med ørevoks ser lidt grovt ud, men hvis du nogensinde har været plaget af forkølelsessår, ville du være villig til at gøre næsten alt for at slippe af med dem.

Effektiviteten af ​​kolde sårbehandlinger afhænger alt af én ting, tidlig påvisning. Du kan normalt fortælle, hvornår et forkølelsessår kommer på, fordi det berørte område vil brænde og klø nogle timer til en hel dag før et udbrud. Denne kløende, brændende tid er den bedste tid til at behandle kolde sår, før de optræder.

For de bedste resultater, lad ørevoks på koldsår natten over. Hvis du føler, at der kommer et forkølelsessår i løbet af dagen, så lad ørevokset på det kolde sår så længe som muligt.

Behandling af forkølelsessår med ørevoks er utrolig simpelt. Du skal minde dine egne ører til ørevoks. Du behøver ikke et ton, så du behøver ikke at blive vanvittig.

Påfør ørevoks direkte på de kolde sår. Gnid ørevokset i så meget som muligt. Hvis koldsåret allerede har brudt overfladen, skal du være forsigtig, når du gnider. Koldsår kan være meget smertefuldt og ømtåleligt.

Lad ørevokset være i mindst adskillige timer. Earwax kan helbrede forkølelsessår, eller det kan simpelthen mindske dets størrelse og længden af ​​det, det er synligt. Der er mange andre kolde ømme midler tilgængelige, men dette er absolut det billigste og mest naturlige.

Del:
Kommentarer