Sådan Cure En inficeret finger

Sådan Cure En inficeret finger

Hvis du nogensinde har haft en smittet finger, ved du, hvor forfærdeligt det gør ondt. Inficerede fingre kan være farlige, hvis puss skulle komme ind i din blodstrøm, men de er også meget helbrede ved at bruge et simpelt hjemmemedicin. Vil du helbrede den inficerede finger så hurtigt som muligt, her er hvordan...

Kog en tekande vand på komfuret. Hæld noget kogende vand i en lav kop.

Mål en 1/3 kop Epsom salt og hæld i din kop kogende vand. Rør til Epsom-salt opløses.

Lad koppen vand køle ned, indtil du kan klæbe din inficerede finger ind i den ved den højeste temperatur, du kan stå. Lad den inficerede finger suge så længe som muligt.

På et tidspunkt efter at fingeren har gennemblødt en god lang stund, skal du se puss fra den inficerede finger begynde at sive ud. Du kan måske hjælpe med at presse nogle af pussen ud af fingeren, efter at den er gennemblødt i Epsom saltvandet. Vandet hjælper med at blødgøre og beskære fingeren, hvilket gør det lettere at tvinge pussen ud.

Det kan være nødvendigt at gøre denne procedure flere gange for at fjerne alt puss. Mellem disse tider bruger "Neosporin" og pakk din inficerede finger op med en Band Aid.

Tips

Hold vandet så varmt til varmt som muligt, mens din smittede finger opsuger. Efter et stykke tid kan du smitte det inficerede område med en ren steril nål, hvis det er nødvendigt. Epsom salt og Neosporin ser ud til at trække puss ud.

Advarsler

Hvis infektionen vedvarer, konsulter en læge. Brug ikke en nål, der ikke er korrekt steriliseret. Hvis en lilla stribe fra infektionen løber ned i din finger, skal du straks kontakte lægen.

Del:
Kommentarer