Sådan Cure en Gum Abscess

Sådan Cure en Gum Abscess

En tyggegummiabces er resultatet af en infektion, der har spredt sig til pulpen eller tandhulen og dræbt nerverne. De fleste abscesser skyldes bakterier, der nedbryder tandemaljen og når ned i massen, men det kan også ske som følge af traumer, hvor en tand bryder af og inficerer området. Området kan svulme og forårsage stor smerte og endda feber. Dette sker ofte, når et hulrum går ubehandlet. Uanset smerteniveauet, søg lægehjælp straks, da infektionen kan spredes, hvis den ikke behandles.

Aftapning af abcessen kan ofte være nok til at lindre en mindre abscess. En tandlæge skal udføre en rodkanal. Proceduren renser en bakteriel infektion, der har spredt sig til pulpkammeret placeret under din tand. Når den er rengjort, er tanden død og vil kræve en påfyldning for at holde tanden. Denne procedure kan tage flere besøg afhængigt af sværhedsgraden af ​​abscessen. I sidste ende vil tanden blive dækket med en krone for beskyttelse.

Hvis infektionen er for langt sammen, skal tanden fjernes fuldstændigt. Dette gør det muligt at dræne området gennem stikkontakten.

Tandlægen må muligvis dræne abscessen gennem et snit i tandkødsledningen.

Tag antibiotika for at bekæmpe infektionen efter afvanding af området. Feber er ofte et symptom på en tyggegummiabsesse, da dette er kroppens naturlige måde at bekæmpe en infektion. Uden den rette medicin kan infektionen spredes til andre dele af kroppen.

Tips

For at hjælpe med smerte skal du vaske området med varmt saltvand og tage en smerteaflastning over skranken.

Del:
Kommentarer