SĂĄdan Cure eksem i tre dage

SĂĄdan Cure eksem i tre dage

Eksem udbrud kan være ubehageligt og i nogle tilfælde ubelejligt. Mens mange mennesker lider i år med svært at behandle eksemudslæt, er det muligt at rydde eksem-flair-ups hurtigt op. Hurtig handling kombineret med de rette produkter kan helbrede eksem i tre dage.

SĂĄdan Cure eksem i tre dage

Stop med at bruge dit vaskemiddel. En masse eksemudbrud starter med mild betændelse forårsaget af daglig vaskemiddel eller forårsaget af at skifte til et nyt mærke. Under dit udbrud skal du stoppe med at bruge vaskemiddel eller skifte til et mildt, allergivenligt vaskemiddel og tørretumbler. Brug ikke tøj eller brug håndklæder eller lagner, der er blevet vasket med dit sædvanlige vaskemiddel.

Stop med at tage lange bade og begynde at tage korte brusere. Når man beskæftiger sig med eksem, har huden brug for hydrering, men lange bade vil ofte forværre problemet. Tag korte brusere i lunkent vand. Pat tør i stedet for at gnide tørt - kraftig gnidning tørrer frisk hydreret hud og fremmer yderligere eksem.

Undgå sæbe og krop vaskes med duft eller produkter, der kan forværre en allergisk reaktion. Brug i stedet hypoallergenprodukter sparsomt, og når du vasker hår, undgå at udsætte irriteret hud for at shampoo eller balsam. Et godt produkt er Aveeno Active Naturals Eczema Skincare Body Wash. Det kan findes hos de fleste apoteker, og mange hudlæger kan levere gratis prøver.

Bliv fugtig. Eksem vil ikke rydde op, hvis huden forbliver tør. Mens badning hydrerer huden, giver det ikke tilstrækkelig fugt til hurtigt at bekæmpe eksem. Brug hypoallergenske lotioner som Curel eller Eucerin mange gange hver dag. Køb små rejsebeholdere til at bære i din bil, taske eller dokumentmappe, så du kan genanvende lotion, når det er nødvendigt. Hvis lotion ikke holder huden korrekt fugtet, prøv at bruge en tungere creme, der kan masseres i huden.

Hold kløe under kontrol med salve og over-the-counter medicin. Eksem er ofte svært at helbrede, fordi konstant ridser ikke tillader den betændte hud at helbrede. Skrabe kan også føre til eksem, der spredes til andre dele af kroppen, hvilket gør et lille udbrud i en katastrofe. Ved at tage antihistaminer og bruge hydrokortison salve hjælper med at forhindre kløe under kontrol af inflammation.

Tips

Ved hjælp af tungere cremer mens du er hjemme og om natten vil det hjælpe med at fremskynde helingsprocessen.

Del:
Kommentarer