Sådan Cure Boils & Pus

Sådan Cure Boils & Pus

Kogler på huden er forårsaget af Staphylococcus aureus-bakterien, som får bakterier til at samle sig i oliekirtlerne eller hårsækkene. De er røde knuder, der er varme, smertefulde at røre, kløende og pusfyldte i midten. Nogle gange vises kun en kog ad gangen, og andre gange kan der forekomme grupper af koge på de berørte områder af din krop. Bidragsydere til dette problem omfatter stress, træthed, kost og friktion forårsaget af stramt tøj. Koger udgør normalt ingen reel sundhedsrisiko, men kan være ubehagelige, og når de bliver ridset eller "poppede", kan de blive smittet. Der er flere metoder til at lindre og helbrede denne tilstand.

Brug over-the-counter topiske cremer, såsom chlorhexidin creme og 1 procent hydrocortisone creme, eller antibiotiske og antiseptiske salver, der indeholder te træ olie for at behandle din koge. Disse findes i de fleste apoteker og kan anvendes til at lette koge smerte og hjælpe med at tegne pus. Det er bedst at dække områderne med gasbind og et bandage bagefter for at holde dig ude af stand til at skrabe eller plukke kogen.

Lindre din smerte ved at anvende varme kompresser til de områder i din krop, hvor koger har udbrudt. Dette kan også hjælpe med at trække pus og til sidst forårsage koge for endelig at komme til hovedet. Når pusen løber ud af kogen, skal du sikre dig, at du forhindrer spredningen af ​​staph-bakterier ved at vaske dine hænder grundigt med antibakteriel sæbe.

Få hjælp i brusebadet. At lade varmt vand løbe over de berørte områder kan reducere smerte og eliminere risikoen for spredning af koger til dele af din krop, der ikke har udviklet dem. Sørg for at vaske vaske eller håndklæder du bruger.

Lav en pasta bestående af gurkemeje og ingefærpulver blandet med en lille mængde vand. Påfør pastaen i dine koger med en vatpind, dække den med gasbind, og lad den sidde i 35 til 40 minutter. Dette bør gøre kogen komme til hovedet og få pus til at dræne. Du må muligvis gentage denne behandling et par gange, før du ser resultater.

Træk pus ud af din kog ved at anvende honning på den og derefter dække den med en gasbind. Selvom det kan stikke lidt, kan det hjælpe med at helbrede din hud og koge komme i hovedet.

Overvej at bruge et homøopatisk middel til at slippe af med koger og pus. Nogle almindelige homøopatiske midler til dette problem er Calendula, Hepar sulfuris, Belladonna, Tarentula cubensis, Arsenicum album og Mercurius solubilis. Tjek med en homøopatisk læge at bestemme, hvilke midler og doser der passer bedst til dine behov.

Tips

Vask altid dine hænder efter at have haft kontakt med dine koger. Hvis svulmede lymfeknuder og feber ledsager dine koger, skal du kontakte din læge.

Del:
Kommentarer