Sådan Cork en Wiffleball Bat

Sådan Cork en Wiffleball Bat

Corking a bat gør det lettere og lettere at ramme med. Men whiffle ball flagermus er allerede let nok til at din tante tante Gertie slår med. Derfor lægger du en whiffle ball bat på at lægge det op for at gøre det tungere. Det følgende er flere måder at vende din gule plast på i en bomstang.

Vælg dit våben. Nogle som den klassiske lange, gule og mager, mens andre foretrækker den slidstærke sort med et tapetgreb. Stadig andre ønsker at efterligne Bam Bam og hente deres overstørrelse pink whiffle club. Uanset din stil vælger du en flagermus, der er holdbar og behagelig for dig.

Forbered din whiffle ball flagermus ved at skære toppen af ​​med en hacksav. Dette giver dig mulighed for at indlæse flagermus med et udvalg af ydeevneforbedrende materialer.

Køb en pose med hoppekugler og indsæt dem i åbningen (eller bunden) af din flagermus. Fortsæt med at tilføje dem, indtil de når helt bunden, fylder flagermus, så tape bunden og håndtere med elektrisk eller duct tape.

Brug tennisbolde til store flagermus. Klip toppen og skubbe så mange tennisbolde som muligt ind i flagermus. Tape over toppen af ​​whiffle ball bat med duct tape, når indersiden er helt fuld.

Læg det op med kuglelejer. Tag en solid whiffle ball bat (helst en lavet af meget slidstærk plastik) og fyld den op med ovenstående samling. Sæt tæppet tæt med lagbånds tape for at sikre, at ingen taber øjet.

Pak det i elektrisk eller duct tape. Sæt fatet på din whiffle ball bat generøst med tape, så lagene bliver lige og glatte. Dette burde give det lige nok vægt til at være farligt.

Del:
Kommentarer