Sådan Cork en Aluminum Bat

Sådan Cork en Aluminum Bat

Aluminium flagermus er i baseball ligaer, fra lille liga hele vejen igennem college. Det er meget nemt at korke en aluminiumsfladder, hvilket gør kuglens rejse større, når den rammes. Imidlertid er det imod reglerne på ethvert niveau, i enhver liga, at anvende en korket aluminiumsfladder. Dette ville kun ske til personlig brug og underholdning. Corking en aluminium flagermus vil give dig en urimelig fordel over din modstander.

Vælg en aluminium flagermus, som du ønsker at korke. Du kan ikke bruge flagermuset som en almindelig baseballklud, efter at den er blevet korket, så brug ikke en ny eller dyr.

Pop det øverste hylster af aluminiumsfladten. Det vil være ret svært, og det kan tage lidt tid at nå. Brug skruetrækkeren som en kil til at adskille toppen fra flagermus.

Fjern alt fra insiden af ​​flagermus. Aluminiumsfladder er normalt hule, men små stykker aluminium eller snavs kan blive anbragt inde i flagermus.

Drop tennisballerne inde i aluminiumsfladten. Ikke alle flagermus er af samme længde, så sørg for at have nok tennisbolde til helt at fylde det hule område af flagermus.

Sæt den øverste hætte tilbage på flagermus. Prøv at klæbe det tilbage så godt du kan. Du kan dog også dække hætten med kanaltape for at sikre, at den holder fast.

Del:
Kommentarer