SĂĄdan coacher du Pee Wee og Little League Football Practices

SĂĄdan coacher du Pee Wee og Little League Football Practices

Coaching ungdoms fodbold bør fokusere på undervisning grundlæggende og sørge for, at børnene har det sjovt. I stedet for avancerede ordninger og platooning spillere mellem forseelse og forsvar, harpe på grundlæggende øvelser og give spillerne mulighed for at lære flere positioner, som vil hjælpe dem senere i højere fodboldniveauer. Som træner etablerer du dig selv som leder fra første praksis, men fungerer også som en positiv rollemodel på og uden for feltet. Børn er impressionable og vil sandsynligvis følge lederen af ​​deres træner.

Saml et coaching personale. Ansættelse af et funktionelt personale er kritisk. Se efter frivillige, som du enten ved meget godt personligt eller tillid vil arbejde med dig. At have en forælder eller assistent coach, der hævder og er uenig med dig foran spillerne, vil have en negativ indvirkning på dit hold og begrænse produktiviteten.

Tilby en stor procentdel af praksis til fundamentale i preseason. Når spil starter, øg mængden af ​​tid til at udføre spil og scrimmaging, men sørg altid for at fundamentale er taget op i lang tid under hver øvelse. Ungdomsfodboldspillere skal udvikle grundlæggende færdigheder og forventes at have et solidt greb om grundlæggende på ungdomsskole og gymnasier.

Begræns bortkastet tid. Gentagelser af øvelser og spil er afgørende for at udvikle færdigheder hos ungdomsaktører. Brug tid til at tale om spiller i stedet for at gøre dem til affaldstid. Også unge børn keder sig stående. Design din praksis for at indarbejde øvelser og flytte fra spil til spil så hurtigt som muligt.

Opmuntre børn ofte. I stedet for at chastisere eller skælde et barn for at gøre noget forkert, skal du straks tage ham til side og vise ham den rigtige måde at gøre det på. Må ikke råbe eller forlege barnet foran holdet. Spillet er en lærerig oplevelse, men spillerne skal have det sjovt.

Rotér så mange spillere i spillet som muligt. I spilssituationer skal du sørge for, at alle får en chance for at spille, men giver en lille præference mod spillere med bedre udviklingsfærdigheder. Alle ønsker at deltage, men de ønsker også at vinde. Spillere alle føler sig bedre at have bidraget til en sejr end at føle, at de var grunden til at holdet tabte. Nøjagtigt balancere deltagelsesniveauer og ønske om at vinde.

Del:
Kommentarer