Sådan Coach et voksen Softball Team

Sådan Coach et voksen Softball Team

En voksen softball hold træner er generelt betegnet som en manager og har tendens til ikke at "træner", men organiserer holdet, praksis og spilplaner og hold line ups. Coaching et voksen softball team kan være givende, men for begynder coachen kan det også være lidt skræmmende. Hvis du har spillet på et hold før, har du sikkert allerede kendskab til det grundlæggende og lærer de grundlæggende elementer i coaching eller leder et voksen softballhold vil ikke være for svært.

Deltag i eventuelle nødvendige træneres møder. Mange voksenhold styres af en bys parker og rekreative afdeling, som måske har fastsat regler, der omfatter møder, især i begyndelsen af ​​sæsonen. Disse møder er et godt tidspunkt at lære, om der er særlige regler for dit hold, især hvis det er et co-ed-team.

Få råd fra andre voksne softball trænere eller holdkammerater, der har coachet et hold i fortiden. De fleste af dem vil være mere end villige til at hjælpe med dine coachingsspørgsmål.

Saml en voksen softball team roster, herunder kontaktoplysninger, af dem, der ønsker at spille på holdet. Find ud af, hvilken slags oplevelse hver person har, og hvilke stillinger, hvis nogen, de har spillet i fortiden.

Tal med dit hold og find ud af, om alle kender de grundlæggende regler i spillet. Du bliver nødt til at gå over disse regler først, hvis der er spillere der ikke kender dem eller det har været et stykke tid siden de har spillet. Hent en kopi af den relevante softball regelbog, der styrer ligaen du coaching.

Opsæt øvelsessessioner med dine spillere. Nogle voksen softball hold trænere vil springe over praksis helt og have holdmedlemmer bare dukke op på kampdage. Øvelse giver dig dog mulighed for at lære hver spiller styrker og svagheder og bestemme, hvem der vil være god i hvilke stillinger.

Vælg hvem der vil spille i dine nøglepositioner. To af de vigtigste positioner er pitcher og catcher. Find ud af, hvem der har spillet i disse stillinger før eller prøv ud hver spiller for at lære, hvem der bedst udfylder disse pletter som både startspillere og back-up-spillere.

Find en person, der kan score for dit hold. Hvis du ikke allerede ved, hvordan du kan score, så lær og lær en anden, enten på holdet eller en frivillig, at holde point, hvis du er for travl. Du kan nogle gange finde softball scorebøger hos store sportsforretninger, som Academy Sports, eller se online.

Find softball coaching tips i bøger og online, hvis du stadig er ubehagelig med din coaching opgaver. Du kan finde gode tips, herunder øvelser du kan køre under praksis, fra mange universitetswebsteder, som University of South Dakota.

Del:
Kommentarer