Sådan Caddy

Sådan Caddy

Caddying er mere end blot lugging klubber rundt om en golfbane. På professionelt niveau betragtes caddier som en del af et topersons hold - golfspiller og caddy. Lær det grundlæggende om caddying. Det er et godt sommerjob, en måde at være omkring "spillet" og skabe kontakter, der kan tjene i livet.

Kjole pænt og have et rimeligt hårklipp. Golf er en ret konservativ sport - i hvert fald på de steder, der anvender caddies. Du kan have en caddy uniform at bære. Hvide kjole eller en hvid golf skjorte og tan khaki bukser eller shorts vil altid tjene dig godt.

Oprethold en høflig opførsel. Brugen af ​​"Yes Sir" eller "No Ma'am" har en overraskende evne til at imponere. Tal kun når man taler til. Selvfølgelig kan dette ændre sig over tid, hvis du caddy for en golfspiller ved en række lejligheder, men i første omgang er stilhed gylden. Golfspillere er let distraheret.

Giv råd, når du bliver spurgt, og hvis du kender svaret. Hvis du ved, hvordan greenerne går i stykker, og en spiller spørger dig om råd, skal du tilbyde det. Hvis du ikke ved det, undskylder og indrømmer uvidenhed. En golfspiller vil respektere en ærlig "Jeg ved det ikke." Selv hvis en golfspiller ASKS, klamrer sig op, når han bliver bedt om at kritisere hans eller hendes sving. Forlad det til kurset pro.

Hold dig til din golfspiller. Når du når bolden, skal du sætte posen ned omkring fire meter til kuglens højre (for en højrehåndet golfspiller.) Hold den opret, så golfspilleren kan vælge sin klub, og efter at klubben er valgt vælges tasken tilbage et par stykker skridt til siden og et par skridt tilbage, så du ikke er i golfspillerens perifere vision. Som golfspilleren forbereder sig til sit skud, hvile og fange vejret. Stå stille

Vær opmærksom på hvert skud, som din golfspiller gør. En tabt bold er en triple bogie til en caddy (selvom hans golfspiller kun gør en dobbelt bogie.) På blinde huller fortælle din golfspiller, at du går videre til "forecaddy". Flyt hurtigt til et punkt, hvor du kan se hans eller hendes tee skud land. For at gøre dette skal du være i en position som en bakke af en bakke, hvor du kan se den indledende flyvning af bolden såvel som landingsområdet. En god caddy kender hans eller hendes kursus godt. Efter at placere det sted, hvor ALLE skuddene på foursome har landet (hvis du er caddying for et medlem af et foursome), skal du flytte til hvor din spillerens bold ligger og sætte op til sit næste skud. Dette er en anden tid til hvile.

Lær den rigtige måde at holde en pin på. Dybest set står du på siden af ​​koppen med stiften stadig i koppen, men ikke helt til bunden. Du vil gerne være i stand til nemt at fjerne pin, når din golfspiller har ramt putten. Sørg for at du står sådan, at din skygge ikke falder i putterens linje (bane til bolden til hullet). Hvis der er et spørgsmål om, hvorvidt en golfspiller vil have pin i koppen, mens du sætter, spørg. Du skal blot sige: "Vil du have pin, Ma'am (Sir)?" Nogle golfspillere bruger stiften til enhver putt på 20 fod eller mere. Fjern altid stiften, så snart en putt er ramt.

Har en sand rake i din hånd, hvis din spiller rammer et skud i en bunker. Så snart han forlader bunkeren, rake fælden. Lær at rake fælder fra en anden caddy eller en caddy-master (en ældre caddy, der driver et caddy-program). Hvis din golfspiller er i en greenbunker og sandsynligvis vil ramme et skud i grønt, har hans putter klar, så hvis hans skud kommer til hvile på grønt, kan du bare give ham putteren. Han vil så være klar til at putte mens du rake fælden.

Hold dig væk fra en putters linje. Ingen ønsker at sætte et fodspor tilbage af en caddy. Det kan være vanskeligt, hvis der er fire bolde på en grøn, alle på forskellige sider af koppen, fordi du heller ikke vil træde på nogen af ​​de andre golfspillers linjer. Rengør din golfspiller bold, mens han eller hun venter på at putt. Et håndklæde, der er vådt i den ene ende, er en caddy's bedste værktøj. Når en klub er brugt, skal du også rengøre sit ansigt.

Del:
Kommentarer