SĂĄdan bygger du gymnastiske barer fra PVC

SĂĄdan bygger du gymnastiske barer fra PVC

Mange fitness-entusiaster bruger i stigende grad gymnastikstænger til at opbygge overkropsstyrke. Indkøb af gymnastikstænger kan være dyrt, men du kan gøre dem selv hjemme med PVC-rør. Paralletter er parallelle stænger, der anvendes til en række træningsøvelser, herunder push-ups, presser, L-sits og V-sits. Hjemmelavede paralletter er nemme at lave, økonomiske og funktionelle.

Klargør 10-fods PVC-rør til skæring. Du vil skære to 24-tommers sektioner, fire 8-tommers sektioner og otte 5-tommers sektioner ud af dette PVC-rør til gymnastiksøjskomponenterne. Brug et målebånd og blyant til at markere fra hver sektion, begyndende med de to 24-tommers sektioner.

Sæt elektrisk tape rundt om PVC-røret, således at kanten af ​​båndet mødes med hver af de blyantmålinger, du har lavet. Brug en håndsav og skær røret langs kanten af ​​det elektriske tape. Gentag processen, indtil du har skåret alle sektioner som krævet i trin 1.

Læg limet, "T" og albueforbindelserne, som bruges til at fastgøre hver sektion af PVC-rør i overensstemmelse med dets funktionalitet. De 24-tommers sektioner danner de øverste parallelle stænger af dit udstyr. De fire 8-tommers sektioner tjener som ben og de otte 5-tommers sektioner bliver bunden. Det færdige produkt vil være en parallette, der er 24 tommer lang og 8 tommer høj.

Påfør primer og lim til "T" og albue leddene. Fastgør en albueforbindelse til toppen af ​​hver 8-tommers sektion (ben). Vedhæft en "T" led i bunden af ​​hver 8-tommers sektion. Tilslut de øverste arme (24-tommers sektioner) til albueforbindelserne. Påfør lim og primer på endehætterne og fastgør dem til den ene ende af hver af de otte, 5-tommer baser. Tilslut den åbne ende af basisafsnittene til "T" leddene.

Gnid sandpapir over armene på stængerne, da fabrikkens PVC har tendens til at være glat, hvilket kan medføre, at du taber dit greb, især da dine hænder bliver svedige, mens de praktiserer. Slibning af PVC-materialet vil gøre det groft og give dig en god grebflade, når gymnastikens kridt bruges.

Del:
Kommentarer