Sådan bygger du en prædikant Curl Bench

Sådan bygger du en prædikant Curl Bench

En prædikerkurl er en bicepforstærkende øvelse, der isolerer bicepet ved at forhindre bevægelse i skulderen eller ryggen. Du kan nemt fashionere en improviseret prædikerkrankbænk hjemme uden behov for specielt udstyr eller teknisk viden. Ved hjælp af en prædikantkurvbænk øges muskelmassen i dine biceps uden at kræve dyrt udstyr eller et gym medlemskab. Du kan nemt pakke den improviserede prædikerkrankbænk væk, hvis rummet er stramt.

Placer en stol 3 meter væk fra en væg, der vender parallelt med væggen. Stolen bør ikke have arme, og være robust nok til at tage en plank hvile på den. Brug en, som du ikke har noget imod at blive tarneret lidt, da planken kan forårsage slitage.

Læg træplanken på stolen, så planken løber fra kanten af ​​stolen ned til hjørnet af væggen og gulvet. Planken skal være omkring 45 graders vinkel. Juster stolen, indtil dette er tilfældet, ved at flytte det længere eller tættere på væggen. Planken skal strække sig ca. en fod over kanten af ​​stolen.

Knæ mod stolens side modsat til, hvor planken sidder, ved hjælp af dine knæ for at holde stolen stille. Brug puder eller puder under dine knæ for komfort. Hold to håndvægte eller en barbell så dine arme, hænder opad, er lige imod planken. Hæv dine hænder og underarme, krølle vægten op mod dig. Når du har bragt vægten op, sænk den til startpositionen. Dette er en rep. Tre sæt otte reps er det optimale antal for en nybegynder, der søger at forbedre muskelmassen.

Del:
Kommentarer