Sådan bygger du en Pilates-maskine

Sådan bygger du en Pilates-maskine

Producenter af pilates-maskinen, der i nogle tilfælde benævnes pilates-udstyr, bruger forskellige materialer til at skabe udstyr, der er sikkert og sikkert at bruge. Pilates-maskine bruges til at skabe en vis grad af modstand for den enkelte, der arbejder, så forskellige muskler kan tones og styrkes. Den oprindelige Pilates-maskine blev og bliver identificeret som The Reformer: Denne enhed blev udviklet af Joseph Pilates.

Brug de 8 ft. 2 "x 4" brædder og de 2 "x 4" brædder skæres til 2 ft. I længden, lav en rektangulær ramme. Forbind med trælim og lad tørre.

Indsæt en 4 "x 4" indlæg ved hvert hjørne inde i rammens interiør. Fastgør hvert indlæg til rammen ved hjælp af fire slidsbolte, hvor pladerne forbinder: to langs den lodrette kant og to langs den vandrette kant. Du vil have 16 forbindelser i alt. Vip rammen over og stå den op på de ben, du skabte. Kontroller det for stabilitet. Mal eller lak, hvis det ønskes, og lad det tørre.

Tag 7ft. 2 "x 2" bord og start fra kanten af ​​brættet, lav otte punkter med blyanten 1 "tomme fra hinanden for at skabe gearsporene. Ved hjælp af sav klippe ud det lille firkant dannet af de to første blyantskår for at skabe en rille. Gentag denne proces tre gange for at lave fire separate riller. Tag det andet 2 "x 2" bord op og gentag.

Placer en på 7ft. 2 "x 2" bord indeni rammens indre og langs den nederste kant; Sørg for, at de rillede ender af træet vender opad. Fastgør med seks træskruer 1 ft. Fra hinanden. Gentag processen på den modsatte side, og sørg for, at rillerne på begge 2 "x 2" er parallelle med hinanden. Ved hjælp af små skruer skal der fastgøres et aluminium glidebane til hvert 2 "x 2" bræt, idet banen tilpasses med brættet i den modsatte ende af gearsporene.

Tag 3/4 "plader af krydsfiner og varm lim 3/4" pladen af ​​polstret skum til overfladen. Påfør vinylmaterialet oven på skummet. På bagsiden af ​​konstruktionen skal vinylen fastgøres til krydsfiner med hæftepistol og hæfteklammer for at gøre vognen. Fastgør nakkestøtten og skulderpuderne til enden af ​​vognstolen. Sæt vognstolen fast på aluminiumsslibesporet.

Fastgør fodstangen og gearsystemet til det indre af rammen, hvor gearklemmerne er placeret. Fastgør fjederstangen til vognstolen. Fastgør fjedrene, du vælger.

Fastgør håndtagene til remskiverne. Fastgør trissystemet på indersiden af ​​trærammen.

Tips

Fjedre installeres på pilates maskine som en kilde til modstand. Alt andet modstand, man oplever under brugen af ​​maskinen, er afledt af sin egen vægt. Fjedre er forbundet med en fjederstang for at fastslå modstanden, der tilbydes; fjedre med forskellige nuancer anvendes og hver farve skelner mellem den modstand, man modtager.

Modstandstyper efter vårfarve

Grøn: mild modstand Blå: moderat modstand Gul: tung modstand Rød: ekstrem modstand

Del:
Kommentarer