SĂĄdan bygger du Bleachers til et Ungdom Baseball Field

SĂĄdan bygger du Bleachers til et Ungdom Baseball Field

Et udendørs sæt blegemidler til et ungdomsbaseballbane er et simpelt projekt og en måde at spruce op på en gammel diamant. Bleachers gøre en ungdom baseball felt føler mere autentisk. Blegemidlerne kan fremstilles ud fra 2-til-4s og 2-til-10s. Det er nemmest at konstruere blegemidlerne på stedet, fordi de engang bliver bygget, bliver de vanskelige at flytte.

Byg en ramme til basen ud af 2-by-4s. Konstruer et stort rektangel med bøjler hver 18 tommer til støtte. Sørg for at foretage målinger præcist for at sikre, at basen er firkantet. Fodaftrykets sæt af blegemidler skal være 6 tommer mindre end den samlede længde af blegemidlerne. Sørg for, at blegemiddelernes størrelse passer til det særlige baseballfelt.

Konstruer støtter til fodstøtter og bænke. Brug igen 2-til-4s til at ramme stiger ud for bænken. Disse risers bør komme ud af hvert støtte medlem af basen. For den første bænk gør risers 18 inches høje. Det næste sæt stigerør skal placeres 18 tommer bag den første, og være kun 12 tommer høj. Det tredje sæt vil være i alt 36 inches fra bundens forside. Det tredje sæt af stigninger vil være 24 inches højt. Ved at fortsætte dette svimlende mønster, lav en bænk efterfulgt af en fodstøtte efterfulgt af en anden bænk.

Installer ekstra stigninger til ekstra fodstøtter og bænke. Hver bænk skal være 18 tommer højere end dens fodstøtte. Bænkene skal være 36 inches fra bænken nedenunder, og fodstøttene følger det samme mønster. Fodstøtten skal være 6 tommer lavere end bænken foran den.

Skær 2-ved-10s i længder 1 fod længere end rammens samlede bredde. Ved at gøre blekkerne lidt længere end rammen, vil du kunne tilføje flere siddepladser uden at tabe stabiliteten. Installer disse 2-by-10'er som både bænke og fodstøtter. Tænk 2-tommers dækskruer gennem 2-til-10'erne i 2-til-4-rammen. Kontroller, om der er behov for yderligere 2-til-4-understøttelser, så installer dem nu.

Sand blegemidlerne med et groft sandpapir. Arbejd dig op med at bruge et fint gruspapir, indtil blekkerne er helt glatte. Afslut blekemidlerne ved hjælp af flere lag af træplet og voks. Dette vil ikke blot forlænge blegemiddelernes liv, men forhindre splinter.

Del:
Kommentarer