Sådan Byg Dugout Bænke

Sådan Byg Dugout Bænke

Et af baseballens mangeårige traditioner er udseendet på dugoutet - især de bænke, der giver et hvilested for spillere, der ikke er på banen. For nogen der ønsker at opdatere deres dugout, eller endda starte fra bunden, kan en dugout bænk placeres ret let af en praktisk træarbejder.

Beslut om specifikke målinger til din bænk. Bredden på bænken vil afhænge af størrelsen af ​​dugout og hvor meget ikke-bænk plads du vil have på hver ende. Bænkens højde og dybde skal også afgøres. En ungdoms-liga bænk er almindelig størrelse på 30,75 inches høj, 78 inches bred og 12 fod lang. En bænk til ældre spillere er 5 tommer højere, 12 tommer bredere og 6 fod længere. Denne størrelse er i sidste ende op til bygherren.

Design bænken, der skal bøjes fladt mod dugoutens væg. På denne måde kan spillere, som sidder på toppen af ​​bænken, læne sig mod bagvæggen. Også, hvis der er poster placeret på øverste niveau, falder de ikke bag bænken.

Konstruer en bænk med en flad siddeflade og en anden flad overflade at sidde på den øverste del af bænken. Ved opbygning af benets ben kan det være en god ide at planlægge at grave og plante dem i jorden, medmindre du bygger på et betonggulv.

Byg bænkets sæde og ryg, så parallellbrædderne ligger meget tæt sammen. Du ønsker ikke åbne huller på bænken, fordi ting som baseballs, battinghandsker og vandflasker kan falde igennem.

Brug en frakke af vandafvisende finish på træet, så det er bedre egnet til at stå tidstesten. Den sidste ting du vil have efter at have bygget bænke i din dugout er at se dem vridning og revne efter et par års regnskyl.

Del:
Kommentarer