Sådan brydes i hårdt mesh

Sådan brydes i hårdt mesh

Hårdnet bruges til at bygge kurven på en lacrosse stick. Nettet kræver en indbrudstid med opmærksomhed på lommeudvikling. Ved at skabe et blødt lommeområde inde i kurven kan du vugge og fange bolden, og et stift område inde i kurven bruges til at kaste bolden. At bryde i det hårde net kræver flere træningssessioner, og du skal regelmæssigt overvåge og justere materialet.

Tænd en brusehoved med varmt vand. Anbring hårdnetslommen under brusebadet, indtil materialet er helt gennemblødt. Fjern netværket fra vandet.

Hæld hår balsam på det våde mesh og gnid det i lommen med dine hænder. Arbejd balsam i masken, indtil det begynder at blødgøre. Placer masken under vandet og vask balsammen ud af masken. Sluk for bruseren.

Hold en lacrosse bold og gentagne gange pund det ind i lommens nederste del. Brug hård kraft til at udvikle en kugleform i bunden af ​​lommen. Dette er det område, du bruger til at fange, holde og styre bolden. Den øverste af lommen forbliver stiv og lige for at kaste bolden med kraft.

Stik lacrosse staven mod en væg, indtil masken er tør. Øv og spil med pinden til yderligere at udvikle lommen og blive komfortabel med følelsen. Gentag processen, hvis lommen føles for lav og kræver yderligere udvikling.

Del:
Kommentarer