Sådan brydes i en første base midt

Sådan brydes i en første base midt

Når du køber en baseball første baseman's myte, vil læderet være meget stift og svært at bøje. Du skal bryde den ind. Ellers vil det være svært at fange noget, da du ikke har skabt en lomme til bolden, og handsken bliver svært at lukke. De fleste baseball spillere har deres egen unikke metode til at bryde i deres handsker, men det kommer virkelig ned til to ting - en slags olie at fugte og løsne læderet og bare lege med det. At bryde i en første base er en langsom proces, så vær tålmodig.

Begynd ved at gnide let sædesal over hele den første base midt. Brug en ren klud og en lille mængde sadelsæbe og gnid den på med et cirkulært mønster over hele læderet. Ekstra gnidning vil ikke skade handsken, men for meget sadelsæbe kan svække læderet, så brug det sparsomt. Andre muligheder for gnidning er vaseline, babyolie og baseballhandskeolie.

Placer et baseball i lommens lommeområde. Dette er mellem tommelfingeren og pegefingeren. Luk handsken og binde en streng rundt om den for at holde den lukket og holde bolden. Lad det binde i flere dage, før du fjerner strengen. Dette vil hjælpe dig med at danne en god lomme. At have en rigtigt formet lomme kan hjælpe en første baseman stærkt, når man forsøger at fange lave kast fra shortstop eller hot smashes ned langs linjen.

Når du løsner strengen og fjerner baseball, indsæt din hånd i handsken og åbner og lukker den flere gange. Tag en bold og læg den i lommen og luk handsken tæt flere gange. Gentag denne proces flere gange om dagen i løbet af en uge eller deromkring.

Bøj handskens kanter ind og ud med hånden inde. Fjern din hånd og rul kanten af ​​handsken ind og ud flere gange. Gentag dette flere gange om dagen i løbet af en uge eller mere, hvis det er nødvendigt.

Placer midten på jorden og ram den med en baseball flagermus. Sørg for at ramme alle sider. Dette vil hjælpe med at nedbryde læderfibrene og gøre handsken blødere. Du kan også bruge en ball-peen hammer til at udføre den samme opgave.

Indsæt din hånd i handsken og spil fangst. Den bedste måde at bryde i en første baseman er ved at bruge den, så jo mere du spiller, fange jo hurtigere det vil bryde ind. Kombinationen af ​​varme og olier fra din hånd hjælper med at blødgøre handsken og danne lommen.

Del:
Kommentarer