Sådan bryder fingre for selvforsvar

Sådan bryder fingre for selvforsvar

At blive angrebet af et aggressivt individ, som er fysisk overlegen til dig, kan være skræmmende og farligt. Når du konfronteres med en angriber, skal du altid se for at skabe en åbning for at undgå den farlige situation, og en effektiv måde at gøre det mod en fysisk imponerende angriber er at angribe svage områder som fingre. Selv et meget svagere offer kan bryde fingrene på en angriber, hvis de er forberedt og fokuserer på korrekt teknik.

Grib individets pinkie, hvis det er muligt. Pinkie er den nemmeste finger at bryde.

Grib en enkeltfinger, hvis det er muligt, hvis du ikke kan få fat i pinkien. Gribende flere fingre fordeler kraften i din trække over flere områder, hvilket gør det sværere at forårsage en pause.

Flyt fingeren, du har grebet hurtigt og skarpt, og forsøger at strække sig ud over punktet, er fingeren bøjet til, ikke bare til det punkt, hvor den er bøjet ubehageligt.

Bøj pinkien ud på siden, hvis det er muligt. Fingre kan bøje meget længere tilbage end til siden, hvilket gør det lettere at knække en finger ved at bøje den sidelæns.

Bøj den grebede finger lige tilbage, hvis den er en finger midt i hånden, og de andre fingre forhindrer dig i at bøje korrekt til siden.

Hold fingeren nede i sin blæste stilling i 1 til 2 sekunder for at øge den forårsagede smerte.

Følg op med yderligere flugtangreb, som f.eks. Et knæ til lysken eller frimærket til foden, for at få adskillelse og yderligere skade og sænk din angriber.

Undslippe fra angriberen, så snart du har mulighed for at gøre det, kræver hjælp fra nogen i området, der kan levere det.

Del:
Kommentarer