Sådan bryder du i hockey skøjter med en tørretumbler

Sådan bryder du i hockey skøjter med en tørretumbler

Sammen med en hockey stick er skøjter det vigtigste udstyr i ishockey. Det er vigtigt for en hockeyspiller at have et par skøjter, der passer godt og er behagelige at bære. Den bedste måde at passe på et nyt par hockey skøjter er ved at bryde dem ind. Dette kan opnås på en række måder. En måde er ved brug af en husholdnings hårtørrer.

Trin 1

I butikken hvor du køber dine skøjter, få dem "bagt". Dette er en proces, hvor du laver dine fødder i skøjterne, placer dem i en kasse med dine fødder stadig i dem og få dem opvarmet til at passe til din fods form. Ikke alle skøjter er udstyret med en støvle, der kan bages. Hvis dette er tilfældet, skal du arbejde lidt sværere for at bryde dem ind.

Trin 2

En anden måde at hjælpe i indbrudsprocessen eller til yderligere at forme en bagt støvle for bedre at matche din fod er at opvarme indersiden af ​​skøjterne med en tørretumbler. Dette vil også blødgøre læderet i støvlen for at bekæmpe friktion til foden, der kan forårsage blærer eller anden hudirritation. Før skating af en øvelsessession, opvarm hver støvle med en hårtørrer i tre til 10 minutter, før du slår dem op. Hvis din tørretumbler har forskellige indstillinger, start med en lavere indstilling og arbejd dig op til en temperatur, der ikke er så varm, at det vil beskadige skøjtens start.

Trin 3

Skrid straks efter lacing op. Gentag processen hver gang du skater, indtil du føler, at skøjterne er ordentligt brudt ind, og du føler ikke længere smerter eller blærer fra de nye skøjter.

Trin 4

Hvis skøjterne tager lang tid at bryde ind, kan du også varme dem med en hårtørrer, snøre dem op og bære dem rundt i huset mellem praksis eller skøjteløb. Nogle eksperter anbefaler at bære et par varme, våde sokker, når der er skøjter, mens du gør dette for yderligere hjælp til blødgør støvlerne.

Del:
Kommentarer