Sådan bruges WebMDs online symptom Checker

Sådan bruges WebMDs online symptom Checker

Mange mennesker vil opleve visse symptomer, der hjælper dem med at bestemme deres sygdom. Det er dog ikke altid let, især hvis de oplever mange symptomer, der kan være mange forskellige sygdomme. WebMD har oprettet en symptom checker, der hjælper dig med at bestemme hvad du skal gøre med de symptomer, du oplever. Dette er et meget nyttigt og bekvemt værktøj til de små symptomer, men hvis du stadig ikke er sikker på hvad du har, skal du altid besøge din læge.

Besøg WebMDs hjemmeside. (Link nederst på siden i Referencer) På hjemmesiden vil du se billedet vist i denne artikel. Nedenfor figuren i højre side af højre side på hjemmesiden vil du se en fane, der siger "Start nu". Klik på denne fane. Hvis du allerede ved, hvilken sygdom du måtte have, skal du kigge i boksen "Find det hurtigt" til højre for symptomcheckeren.

Indtast dine personlige oplysninger. Når du har klikket på "Start nu", bliver du bedt om et par personlige spørgsmål. Disse spørgsmål er at hjælpe med at give dig bedre resultater under din symptom søgning. Vælg dit køn og alder og indtast derefter din postnummer og e-mail-adresse, hvis du ønsker det, men de er valgfrie. Når du er færdig, indsend dine oplysninger.

Find den menneskelige krops figur på siden, klik på det område af kroppen, hvor du oplever smerte eller ubehag. Hvis det er dine øjne, vil du klikke på figurens øjne. Hvis det er dit bryst, vil du klikke på figurens bryst.

Vælg nu det nøjagtige sted på det kropsområde du valgte. Når du har klikket på kroppens hovedområde på figuren, bliver du bedt om at vælge det målrettede område. Sig du valgte brystet, nu har du mulighed for at vælge brystet eller brystbenet. Lav dit valg og klik på det.

Nu er du klar til at vælge dine symptomer. Når du har valgt det område i din krop, der gør ondt, kan du vælge dine symptomer. Boksen til venstre på siden har symptomer på listen. Du kan rulle gennem symptomerne og klikke på dem, du oplever. Du kan vælge mere end en, så sørg for at klikke på hvert symptom du har.

Nu er det tid til at gennemgå resultaterne. Når du har valgt alle de symptomer du har, vil feltet til højre for symptomlisten give dig mulige sygdomme, som du måske oplever. Du kan klikke på de enkelte resultater for at se mere information om den sygdom. Bare husk at dette kun er en guide til at hjælpe dig og ikke er en læge!

Tips

Hvis du vil have færre resultater ad gangen, skal du blot vælge et eller et par symptomer ad gangen.

Advarsler

Dette sundhedsværktøj må ikke bruges som erstatning for din læge. Dette sundhedsværktøj bruges kun til orienteringsformål.

Del:
Kommentarer