Sådan bruges varmt vand til at behandle en cyste på ørebenet

Sådan bruges varmt vand til at behandle en cyste på ørebenet

En cyste er en lille lomme med gas, pus eller andet materiale placeret på huden eller andre dele af kroppen. Ifølge WebMd, "De fleste cyster er godartede, men nogle kan producere symptomer på grund af deres størrelse og / eller placering." En cyste på ørebenet skyldes ofte en pludselig talgkirtlen og kan normalt behandles derhjemme.

Indse, at hvis en cyste på øreflommen er lille og ikke generer dig, er det nok bedst at forlade det alene. Når du rører ved det, kan du få det til at vokse og blive betændt.

Behandl en cyste på ølloven hjemme, medmindre den er stor. Hvis det er stort, er medicinsk behandling nødvendig for at sikre fuldstændig fjernelse og forebyggelse af infektion.

Tryk let på en cyste på ørepinden for at se om det forårsager smerte. Hvis det gør det, indeholder det sandsynligvis pus, der kan drænes ved varmvandsbehandling. Hvis det ikke er smertefuldt, kan det indeholde noget udover pus, der kan være for svært at fjerne med hjemmebehandling.

Våd en vaskeklud med varmt vand til at behandle en cyste på ørebenet. Påfør det forsigtigt flere gange om dagen. Dette vil øge omsætningen og hjælpe cysten drænet naturligt.

Rens en cyste med sæbe og vand, hvis det burde briste. Påfør hydrogenperoxid og antibiotisk salve. Dæk det med en bandage og søg medicinsk behandling for at undgå at udvikle en alvorlig infektion.

Advarsler

Klem ikke en cyste, fordi du kan tvinge det dybere ind i din hud og forårsage betændelse eller infektion.

Del:
Kommentarer