Sådan bruges trimmeren på Shimano 105

Sådan bruges trimmeren på Shimano 105

105 er en linje af cykelkomponenter fra Shimano. 105-linjen omfatter et par håndbetjente gearskiftere og en for- og bagspærrer. Hver shifter styrer en spærrer, som igen skifter kæden på hvert gear. Den forreste Shimano 105 gear shifter og derailleur giver mulighed for "trimning." Trimming er en mikrojustering i frontsporens stilling. Afhængigt af hvilket baghjul kæden er anbragt, kan kæden gnide siden af ​​den forreste derailleurburet, hvilket medfører slid på både kæden og sperren. Trimming forhindrer denne forekomst.

Bestem hvilken side af Shimano 105 derailleur buret kæden er gnidning. Buret løber parallelt med siden af ​​cyklen og består af en indvendig og udvendig plade. Hvis kæden er i det mindste forgear, vil kæden gnide yderpladen - fortsæt til trin 2. Hvis kæden er i det største forgear, griber kæden indvendig pladen - spring til trin 3.

Skub den største af de to skiftehåndtag på den håndbetjente gearskifter mod cyklen lige nok til at eliminere støj fra kæden, der gnider mod spærren.

Skub den mindste af de to skiftehåndtag mod cyklen lige nok til at eliminere lyden af ​​kæden gnidning mod spærrehuset.

Del:
Kommentarer