SĂĄdan bruges teposer til tandpine

SĂĄdan bruges teposer til tandpine

Uanset om det er forårsaget af fanget mad, en skade eller som følge af kirurgi, kan tandpine være en utrolig smertefuld oplevelse. Tandpine vil ikke helbrede sig selv, og bortset fra at gå til tandlægen, er alt, hvad du kan gøre, forsøget på at lindre smerten, indtil du kan komme til en professionel. Der er flere hjem retsmidler til at lindre tandpine smerte, og en af ​​de ældste og mest almindelige bruger en kølig tepose.

Vælg en type te med store mængder tannsyre-sort og grøn te er solide valg. Astringente tanniner hjælper med at reducere hævelse og blodpropper.

Placer tepose i en lavt mikrobølgeovn. Tilsæt lige nok vand til at dække tepose.

Mikrobølge teposen i 15 til 30 sekunder. Varmhed, ikke hotness, er målet.

Fjern tepose fra vandet, og klem ud hovedparten af ​​vandet.

Pak den varme tepose mod den smertefulde tand og tyggegummi. Hold det på plads med din bid og læber, hvis det er muligt, for at holde varmen af ​​posen i munden. Hvis det ikke er muligt, bøj ​​dem ned på tepose med fingrene, og hold munden så lukket som muligt.

Fjern og kassér tepose, når den er afkølet. Processen kan gentages, så ofte du føler behovet, men at se en tandlæge om tandpine er afgørende.

Tips

Vælg en mindre størrelse tepose. For de fleste mennesker vil de større teposer være vanskelige at passe ind i munden.

Advarsler

Undgå at tygge, mens du lider af tandpine for at undgå at forårsage mere skade på det ramte område. Også te blade kan være bitter og ubehagelig smagning. Prøv ikke at punktere tepose.

Del:
Kommentarer