SĂĄdan bruges Super Colon Cleanse

SĂĄdan bruges Super Colon Cleanse

At have opbakket tarm og forstoppelse er en gener, der kan håndteres let. Selvom der er mange produkter derude for at hjælpe folk med at slippe af med toksiner i tyktarmen, hævder Super Colon Cleanse at være helt naturlig og lettere at bruge end de fleste andre. Pillerne er beregnet til at hjælpe med at eliminere toksinerne fra kroppen, der ikke udryddes gennem regelmæssige kropsprocesser.

Læs om anvisningerne på flasken. Fortæl dig selv om alle trin og procedurer i den rettede brug. Super Colon Cleanse indeholder urter, mælkefri acidophilus og psyllium husk pulver for at fjerne toksinerne fra din kolon og krop, der normalt ikke kommer ud i tarmbevægelsen eller ved brug af regelmæssig kolonrensning.

Tag fire kapsler Super Colon Cleanse tre gange om dagen hver dag, mens du renser dit system. Dette er den anbefalede dosis for en voksen. Et barn under 12 ĂĄr skal tage to kapsler Super Colon Cleanse tre gange om dagen.

Drik mindst 12 ounce vand eller juice med hver dosis Super Colon Cleanse. Mennesker, der ikke drikker nok væske, når de tager kapslerne, oplever i nogle tilfælde kvælning, ifølge producenten.

Pas på diarré, løs afføring eller nogen form for smerte i dit abdominalområde, mens du tager Super Colon Cleanse. Dette kan være et tegn på, at der er noget mere betydningsfuldt foregår. Hvis du oplever nogle af disse symptomer, bør du straks stoppe med at tage Super Colon Cleanse.

Brug kun Super Colon Cleanse regelmæssigt. Det er ikke beregnet til konstant brug. Producenten af ​​Super Colon Cleanse anbefaler kun at bruge pillerne kun lejlighedsvis, mens du bruger den regelmæssige kolonrensning til vedligeholdelse i mellem brug af Super Colon Cleanse.

Del:
Kommentarer