SĂĄdan bruges Stem Shifters

SĂĄdan bruges Stem Shifters

Cykelstangskiftere er kendte og anvendes til deres nemme justering og præcise, brugervenlige skift. På grund af deres friktionsbaserede design, (derfor kælenavnet "friktionsskiftere") kontrollerer brugeren nøjagtigheden af ​​cyklens skiftemekanisme. Få mest muligt ud af dine stamskiftere ved at lære, hvornår og hvordan du skifter dem korrekt.

Begynd at trænge i et åbent træningsområde, tomt spor, indkørsel eller cykelsti. Ridning for langsomt vil resultere i ubesvarede og unøjagtige skift, så arbejde lidt fart.

Pedal til toppen af ​​dit spindeområde, som for de fleste cyklister er omkring 80 omdr./min., Og tag hånden ud af højre side af styret. Mens du stadig holder venstre håndtag, bevæger du højre skifter op mod stilken for at skifte til et højere, vanskeligere gear.

Hold pedalen og skift op, indtil du når en behagelig hastighed og kadence. Når du er klar til at bremse ned, skal du ikke bare tage bremserne og kystene til et stop. I stedet bremse med venstre hånd på bremsen og pedal let, mens du skifter ned med din højre hånd. Træk tilbage på shifteren for at flytte til et lavere, lettere gear.

Fortsæt let pedaling og skubbe ned, indtil du kommer til et fuldstændigt stop.

Del:
Kommentarer