Sådan bruges sød olie til øre voks fjernelse

Sådan bruges sød olie til øre voks fjernelse

Du skal have en vis mængde voks i dine ører. Dette er at beskytte dine ører mod et overskud af fugt, der kan føre til infektioner. Ørevoks migrerer normalt mod ydersiden af ​​dit øre og tager med det snavs og støv i dine ører. Nogle gange er der en opvækst af voks i øregangen. Dette kan forårsage øjenlæber, hovedpine, selv høreproblemer. Sød olie kan bruges til smertefri ørevoksfjernelse.

Sådan bruges sød olie til øre voks fjernelse

Varm flasken sød olie i en kop varmt vand. Varmen fra den søde olie vil berolige indersiden af ​​øregangen. Sød olie kan købes hos dit lokale apotek.

Tilt hovedet og lad fire eller fem dråber falde i øregangen. Dette vil løsne voks i dine ører. Hold hovedet vippet, indtil du føler, at olien glider ned inde i øret.

Placer en bomuldsbold i øret. Sørg for, at du ikke trykker den ind i øret. Bomuldkuglen vil holde olien ude af øret.

Vent et par timer for voksen at løsne fra indersiden af ​​dine ører. Det er muligt, at det vil tage mere end en applikation af den søde olie for at få ørevokset korrekt løsnet.

Fyld pæren med varmt vand og press forsigtigt ind i øret. Det varme vand, der skyller gennem kanalen, skal afslutte voksen, hvilket giver mulighed for en let udgang fra øret. Sørg for at hovedet er over vasken, så når vandet kommer ud, går det i vasken, ikke på gulvet. Tør dit øre af med et håndklæde.

Tips

Sød olie er ikke den eneste olie, der kan bruges til at fjerne ørevoks. Tea tree olie, mineralolie, olivenolie og baby olie kan også bruges. Der er en procedure kaldet ørelys, der kan bruges til at fjerne ørevoksopbygning. Det indebærer at holde en kegle i øret og lette det op som et stearinlys. Varmen skal fungere som et vakuum og trække voks ud af dine ører. Dette kan gøres af fagfolk, men Food and Drug Administration anbefaler ikke praksis på grund af muligheden for alvorlige forbrændinger i hovedet.

Advarsler

Stik aldrig Q-tips, bobby-stifter eller papirclips i øregangen. De kan skubbe voks op mod trommehinden og komprimere det yderligere. Gå til en læge, hvis ovenstående trin ikke virker. Lægen må muligvis sugge voks ud.

Del:
Kommentarer