Sådan bruges seværdighederne på en poolbord

Sådan bruges seværdighederne på en poolbord

De indlagte genstande langs skinnerne på et poolbord er ikke kun til dekoration. Disse er observationsmærker, der er beregnet til at forbedre nøjagtigheden af ​​dine skud. De kan være runde perlefarvede genstande, diamanter eller andre brugerdefinerede former. I et spil pool eller billard er disse mærker oftest omtalt som "diamanter" og drage fordel af den fælles geometri, der deles af alle reguleringsbassinborde for at hjælpe dig med at banke et skud ud af flere skinner.

Banking a Shot off of Two Rails

Trin 1

Tæl diamanterne langs den lange skinne, startende fra den nærmeste køkkugle, til dit ønskede mål. Dette vil hjælpe dig med at banke et skud ud af den korte side efterfulgt af den lange side, før du rammer dit mål.

Trin 2

Start fra den modsatte side skinne (den anden kofanger du vil slukke for), tælle det samme antal diamanter langs endeskinnen (den første kofanger du kører væk fra).

Trin 3

Målet og skyde din kuglebold på den diamant du ankommer til ved at løbe engelsk, hvor du rammer ovenover og til siden af ​​centrum, væk fra sit første mål. Dette vil give det en sidespin, der vil medføre, at kuglebolden kommer tilbage fra en objektkugle eller pude i en snævrere vinkel og hurtigere.

Banking a Shot off Tre Rails

Trin 1

Planlæg en bane for cue bolden at hoppe fra en lang rail, så en kort, så den anden længe før rammer dit mål. Bemærk stedet på den anden lange rail hvor den tredje og sidste runde skal forekomme, før du rammer dit mål.

Trin 2

Tæl diamanterne, der fører til det, fra starten slutter du dit første skud til og trækker to. Tæl dette samme antal diamanter på den anden lange jernbane (den første kofanger, som køen vil ramme) i samme retning.

Trin 3

Sigt igennem og slår køen bolden ind i diamanten du ankommer til uden engelsk. Hvis du bruger kører engelsk, skal du tilføje en anden halvdel af en diamant for at komme til det sted, du skal sigte mod.

Del:
Kommentarer