SĂĄdan bruges Scuba Log Books

SĂĄdan bruges Scuba Log Books

At få din PADI eller NAUI Open Water certificering tager lidt arbejde og en lille undersøgelse, men når du med succes har demonstreret de nødvendige færdigheder, venter eventyr. Mens der er masser at huske, når det kommer til det nødvendige scuba gear, når du går ud i et dykke, er en veldokumenteret logbog lige så vigtig som den viser dykkermestere og dykker guider dit niveau af erfaring og antal dykker afsluttet og hjælper dig planlægge yderligere dykker.

Husk begivenhederne i dagens dykke umiddelbart efter at du er kommet tilbage til stranden eller bådene. Når du har tørret af og du er komfortabel, skal du åbne dit bindemiddel eller softwareprogram og udfylde dit navn, dato og dykkested.

Fortsæt med at udfylde de nødvendige oplysninger om dykket, hvilket omfatter hvilken type eksponeringsdragt du havde (huddragt, våddragt osv.) Og millimeteret af beskyttelse. Følgende oplysninger du indtaster er af største vigtighed: Udfyld den maksimale dybde du nåede under dykket, dykkens begyndelsestid før øjeblikkelig nedsænkning (SI), din trykgruppe eller PG (refererer til mængden af ​​kvælstofopbygning i din krop ), tid på bunden og din PG på resurface og tid brugt på overfladen.

Udfyld de resterende oplysninger, herunder vejr- og vandforhold og optag eventuelle noter af dagen (hvordan du følte, vandlevende plettet osv.). Disse oplysninger er værdifulde, når du planlægger dit næste dykke.

Planlæg dit næste dykke ved hjælp af din logbog Brug de oplysninger, du indtastede til at bestemme den tid, du skal bruge på overfladen, før du dykker igen. Dette kan bestemmes af din dykkerplanlægger. Hvis der vil være betydelig tid mellem dine dykker, skal du bruge din logbog som bevis på dykkeren eller instruktøren af ​​antallet af dykker du har lavet, og til hvilke dybder.

Del:
Kommentarer