Sådan bruges scoringsark til et volleyballspil

Sådan bruges scoringsark til et volleyballspil

Scoreblade i volleyball bruges til at registrere individuelle statistikker samt en point-for-point-konto for kamp- og serviceordren. Score ark registreres af en officiel scorer på professionelt niveau, men denne pligt kan falde på en træner eller en forælder på gymnasiet eller på klubbeniveau. Koncentration og stærk viden om spillet er påkrævet for korrekt at udfylde et kompliceret volleyball score ark.

Instruktioner

Skriv navnet på konkurrencen, websted og holdkoder på den øverste del af arket. Udfyld holdnavnene, spillernes navne og shirtnumre i boksen nederst på højre side af formularen. Der er en separat linje nederst på listen, hvor libero-spillerens navn og nummer skal være opført. Afslut sektionen for trænere, assistenter og undervisere.

Efter møntens kast skal scorer udfylde holdkoderne i boksen mærket "Sæt 1" i henhold til hvilken side af banen, som holdene starter kampen. Skoreren skal skrive en "x" i cirklen med en "s" for at angive betjeningsholdet og gøre ligeledes i cirklen med en "r" for at markere modtagelsessiden. Antalet startspillere skal udfyldes under romertal i overensstemmelse med deres positioner på retten.

Skoreren noterer sig det tidspunkt, hvor dommeren signalerer starten af ​​kampen, og krydser derefter nummeret i feltet på den tilsvarende server. Når holdet taber service, skriver scorer antallet af point, som holdet har scoret indtil det tidspunkt i samme boks. Den samme proces følges for det andet hold. Scorer holder styr på punkterne ved at krydse scoren i kasser til højre for begge lineups. Denne proces fortsætter, indtil et hold vinder sættet og gentages for alle efterfølgende sæt.

Substitutioner er noteret ved at skrive de indkommende spillere 'numre i boksen under afspilleren, som han eller hun udskiftede. Resultatet på tidspunktet for substitutionen skal skrives på det rigtige sted på scoreren. Lignende procedurer skal følges, når en timeout kaldes. Supplerende udskiftninger for en skadet spiller eller en skadet libero skal registreres i afsnittet "bemærkninger".

Enhver form for misligholdelse bør anføres i sanktionsboksen nederst til venstre på scorebladet. Den disciplinerede spillerens nummer eller initialerne til coachingpersonalet skal noteres under den rigtige kolonne - "P" for straf, "E" for udvisning eller "D" for diskvalifikation. Den straffede spiller eller medarbejderens hold, sæt nummer og score på tidspunktet for sanktionen skal noteres. Advarsler samt sanktioner kan udstedes for forsinkelses sanktioner

Efter kampens afslutning markerer scorer længden af ​​hvert sæt i resultatboksen. Skoreren vil udfylde point tallene for begge sider for hvert sæt, samt antallet af udskiftninger, der er foretaget og timeouts givet. Alle værdierne bliver talte, og de samlede tal placeres i boksen nederst. Scoreren markerer start- og slutningstiderne sammen med kampvarigheden og derefter færdiggør den vindende side's holdkode og den samlede score.

Del:
Kommentarer