SĂĄdan bruges Rehabilicare ProMax TENS-enhed

SĂĄdan bruges Rehabilicare ProMax TENS-enhed

Læger ordinerer ofte en transkutan elektrisk nervestimulator (TENS) enhed, når smerten vedvarer i længere tid og begrænser dine aktiviteter. Rehabilicare ProMax TENS-enheden er en sådan enhed. Det er vigtigt at følge din læge brugsanvisning, fordi der er nogle forholdsregler, der skal tages. Brugt korrekt er der ingen bivirkninger eller risici, som der er, når du tager medicin. Brugen af ​​denne enhed fremskynder dit opsving og vender tilbage til normal funktion. Du kan tage en aktiv rolle i dit eget opsving ved at have denne bærbare enhed til din rådighed.

Instruktioner

Enheden er brugt til at hjælpe muskler og blødt vævskader genoprette hurtigere, reducere smerte og hævelse, øge blodcirkulationen og rækkevidden af ​​bevægelse og reducere muskelspasmer. Det kan bruges til at lindre lændesmerter, stive led, muskelspasmer, sportsrelaterede skader og også til behandling efter kirurgiske indgreb. Enheden er kun til smertelindring, men er ikke en kur.

Stimulatorenhedens ansigt har flere programknapper. Med knappen "Mode" kan du vælge din terapeutiske tilstand. Puls-knappen indstiller pulsfrekvensen samt varigheden, og den kontrollerer din brug. Knappen "Ch. 1" øger indstillingen for tid, puls og intensitet for kanal 1 og "Ch. 2" -knappen mindsker indstillingen for tid, puls og intensitet for kanal 2. På bagsiden af ​​enheden er der tokanalstik, hvor ledning ledninger er indsat.

Der er flere funktioner, der kan programmeres. "Tid" -funktionen angiver den tid, stimulatoren vil forblive på. Der er flere terapeutiske tilstande: Normal (en gentagen puls uden variation); Burst (to grupper med otte pulser per sekund uden variation); Modulere (en gruppe af pulser, der gentager hvor hastigheden og variationerne ændres, og intensiteten forbliver den samme); Styrke Varighed (en gruppe af pulser, der gentager hvor hastigheden forbliver konstant, men varigheden og intensiteten ændres); og simpel moduleret puls (en gruppe pulser 12 sekunder lang, hvor intensiteten forbliver den samme, men hastigheden og varigheden varierer).

Følgende er udtryk, der anvendes til indstillinger for pulsparameteren. Rate er pulserne per sekund; Varighed, længden af ​​pulsen i mikrosekunder; Cycle, hvor mange sekunder varer hver gruppe pulser; Span, hvor langt fra hinanden trækker pulserne ud (som er bestemt og indstillet af enheden); og intensitet, justeret på hver af kanalerne for amplitude eller styrke af hver puls.

Enheden har flere automatiske funktioner, som f.eks. En automatisk slukning, hvis der er en slags afbrydelse. Det vil falde ned til nul procent og langsomt intensivere tilbage til den foregående indstilling, så du ikke får en rystelse. Det kan også huske tidligere indstillinger, kontrollere om ledningskablerne og elektroderne er korrekt installeret, og følg både din og enhedens brugstid.

Enheden har to ledninger og elektroder, som forbinder og bærer impulser fra stimulatoren til elektroderne. De har en stik i den ene ende og to ben på den anden. Du kan bruge en eller to ledninger, men de to stifter i den anden ende skal være tilsluttet, så enheden kan arbejde. Elektroderne forbinder ledningskablerne. De kommer i enten engangsform (hvor de kan forblive tilsluttet i tre til fem dage) eller kulstofgummi, som kan genanvendes.

Advarsler

Hvis du er gravid, bør du ikke bruge enheden. Det bør ikke bruges på dit hoved, bryst, nakke eller mund, i områder, hvor der er sensorisk tab eller i et område, hvor huden er inficeret eller irriteret.

Du må ikke bruge enheden i nærheden af ​​tunge maskiner eller højfrekvente kirurgiske enheder. Hold det væk fra børn og vand. Brug ikke tungt udstyr eller maskiner, når du bruger enheden.

Del:
Kommentarer