Sådan bruges Power Rider øvelse Machine

Sådan bruges Power Rider øvelse Machine

Hold plads, men flyt din krop samtidigt for en kardiovaskulær træning med lav effekt ved hjælp af PowerRider. PowerRider øvelsesmaskine tilbyder tre aerobic træningsprogrammer, der hver især koncentrerer sig om forskellige muskelgrupper. Din kropsvægt understøttes af sædet, men som dig nær toppen af ​​bevægelsen har dine ben mere af din vægt, hvilket styrker din underkrop. Med dine fødder på pedalerne forbliver effekten lav, men du kan øge maskinens intensitet, da din udholdenhed forbedres, så du kan bruge PowerRider i mange år.

Total træning i kroppen

Trin 1

Kør PowerRider i et lavt tempo i en fem minutters opvarmning. Tag fat i styret med begge hænder, med dine håndflader vendt nedad. Sid på sædet. Placer kuglerne på dine fødder lige foran pedalernes forkanter.

Trin 2

Brug dine arme til at trække tilbage på styret og bringe dine hænder til dine sider. Samtidig skal du rette dine ben og hofter ved at trykke på pedalerne. Gå tilbage til startpositionen og fortsæt med at skifte. Hold ryggen lige og brystet højt, når du udfører bevægelsen.

Trin 3

Aftag dit tempo i 10 til 60 minutter afhængigt af dit fitnessniveau og dine træningsmål. Vedligehold en hastighed, der hæver din puls og lader dig lidt ånde, men stadig i stand til at fortsætte en samtale.

Trin 4

Cool ned med tre til fem minutter med slow-paced PowerRider øvelse. Følg din træning med fleksibilitetsøvelser til dine arme og ben. For eksempel strække brystet ved at klemme dine hænder bag ryggen og hæve dine arme. Strik dine quadriceps ved at stå på din venstre fod, bøje dit højre knæ og greb den højre ankel med din højre hånd. Træk din ankel tæt på din bagside for at mærke strækningen.

Trin 5

Afslut din PowerRider-træning tre til fem dage om ugen, afhængigt af dine mål. Hvis dit mål er vægt vedligeholdelse, øge din hyppighed og varighed for at nå mindst 150 minutter hver uge. Du kan kræve flere minutter motion, hvis dit mål er vægttab.

Træningsvariationer

Trin 1

Juster din træning for at koncentrere dig om din overkrop ved at hvile dine fødder på de ikke-bevægelige pinde. Træk styret mod dig og skub det væk fra dig, brug kun dine arme til øvelsen. Skift arbejdsmusklerne ved at skifte håndpositioner. For eksempel placere dine palmer op for at udøve dine biceps. Hold på ydersiden af ​​håndtagene for at fastgøre dine bageste deltoider.

Trin 2

Koncentrer dig på din underkrop ved kun at bruge styrene for balance. I stedet for at trække og skubbe med dine hænder, brug kun dine ben på pedalerne til at udføre bevægelsen. For eksempel læg tæerne på pedalerne, tryk ned og peg tæerne, mens du kører for at styrke dine kalve.

Trin 3

Udfør intervaller for træningsvariation og ekstra intensitet. For eksempel, gå så hurtigt som muligt ved hjælp af dine arme og ben i et minut. Sænk derefter dit tempo og arbejde med moderat intensitet i næste minut. Gentag intervallerne for varigheden af ​​din træning.

Del:
Kommentarer