SĂĄdan bruges Oxymizer vs Nasal kanyle

SĂĄdan bruges Oxymizer vs Nasal kanyle

Både oxymisatorer og nasalkanyler bruges til at levere ilt gennem næsen. De bruges af mennesker med lungesygdomme, der kræver brug af rent ilt 24 timer i døgnet. Oxymizers og nasalkanyler er fastgjort til en bærbar ilttank, som kan tages uden for hjemmet, hvilket giver mere mobilitet til dem der har brug for ilt eller til store iltsystemer i hjemmet.

Fastgør din oxymizer til sit anbefalede system, såsom et XCP eller XCR oxygen system. En oxymizer er ikke kompatibel med ethvert EDS-system. Der findes forskellige versioner af oxymizers til forskellige systemer. Fastgør din næsekanyl til oksygenbeholderen, som den er kompatibel med.

Separér rørene til siden af ​​næsepinnerne og skub rørene rundt om dine ører. Processen til at lægge en oxymizer eller nasekanyl på dit ansigt er den samme.

Sæt næsespidserne i næsen. På oxymizer skal "overskæget" passe komfortabelt på tværs af næsens bund.

Juster oxymizerens eller nasekanylens pasform ved at flytte slyngejusteringskraven placeret tæt på nakken. Skub den op eller ned for at stramme eller løsne rørets beslag omkring dine ører.

Tænd iltanken og ånde normalt. Med en nasekanyl vil strømmen kontinuerligt strømme. Med en oxymizer vil oxygenet kun strømme, når du indånder. En oxymizer styrer oxygenstrømmen og sparer op til tre gange mere ilt end en nasekanyl.

Del:
Kommentarer