Sådan bruges Nordic Track uden sikkerhedsnøgle

Sådan bruges Nordic Track uden sikkerhedsnøgle

Nordic Track er en producent af fitness- og træningsudstyr. Nogle Nordic Track-løbebånd er udstyret med en magnetisk sikkerhedsnøgle, der er fastgjort i den ene ende til brugeren og på den anden side til maskinens konsol. Hvis brugeren falder, ture eller falder under brug af Nordic Track, trækker de magnetnøglen ud, og slukker straks maskinen. Hvis du af en eller anden grund ikke har en sikkerhedsnøgle til din maskine, tændes den ikke.

Køb eller find en lille klipmagnet, der er relativt stærk. En klipmagnet bruges til at lukke poser med chips eller korn, men den har en magnet fastgjort til at holde ting på køleskabet. Du kan finde disse i de fleste købmandsforretninger og teste deres styrke ved at mærke, hvor meget kraft der kræves for at fjerne dem fra et metalobjekt.

Skær et stykke snor omkring fire fod i længden.

Slip den ene ende af snoren til clipsen af ​​klipmagneten.

Placer magneten på Nordic Track's konsol, hvor sikkerhedsnøglen tidligere har hvilet. Nu kan du tænde dit nordiske spor. Vedhæft den anden ende af snoren, der hænger fra magneten til et stykke af dit tøj, når du bruger maskinen. Dette vil trække magneten af ​​og lukke maskinen ned, hvis du tilfældigvis falder.

Del:
Kommentarer