Sådan bruges Life Fitness tredemøller

Sådan bruges Life Fitness tredemøller

En løbebånd er et træningsudstyr, der har et bælte (som regel drives af en elektrisk motor), der løber over en platform, hvor du går, løber eller jogger. Løbebånd giver brugerne mulighed for at få en kardiovaskulær træning, mens de er indendørs. Et firma, der fremstiller løbebånd og andet træningsudstyr, er Life Fitness. Korrekt brug af en træningsløb til Life Fitness kan hjælpe dig med at udvikle og opretholde en fysisk egnet livsstil.

Trin 1

Stand på løbebåndet, når transportbåndet ikke bevæger sig. Sørg for, at dit tøj (som dine benbukser) er kort nok til, at det ikke bliver fanget i bæltet, og at håndklæder du bruger ikke falder på bæltet.

Trin 2

Hæk klemmen fastgjort til nødstopmagneten til din skjorte. Hvis du falder, bliver magneten trukket af løbebåndet og slår den øjeblikkeligt af for at forhindre, at du lider af yderligere skade. Hvis din tredemølle har en hjerteovervågning, skal du placere den på din krop.

Trin 3

Vælg din træning. Du kan enten rulle gennem de forprogrammerede træningsprogrammer på løbebåndet og vælge det ønskede, eller bare trykke på startknappen (dette kan kaldes "Start" eller "Quick Start") for at starte en manuel træning.

Trin 4

Følg vejledningen på skærmen for at indstille tids- og løbebåndets hastighed. For en manuel træning kan du også ændre trædemøllens hældning for at gøre din træning lettere eller vanskeligere (stigningen ændres automatisk i de forudprogrammerede træningsprogrammer).

Trin 5

Indtast din vægt, når du bliver bedt om at slå den i tastaturet. Kombineret med tredemøllehastigheden, hældningen og længden af ​​tiden du træner ud, vil dette beregne et groft skøn over, hvor mange kalorier du brænder under træningen.

Trin 6

Udfør din træning. Hvis du bruger en præprogrammeret træning, træder tredemøllen automatisk ind i en nedkølingsfase, efter at træningen er slut.

Del:
Kommentarer