Sådan bruges lårføreren

Sådan bruges lårføreren

ThighMaster, opfundet af fitness ekspert Joshua Reynolds og berømt af skuespillerinden Suzanne Somers, er et godt billigt værktøj til at tone både over og underkrop. Enheden blev oprindeligt designet til at tone lårene, men du kan også tone dine arme, mave, bryst og over ryg.

Opvarmning

Hold ThighMaster foran dig med begge hænder på håndtagene og den gule cap længere væk fra dig.

Skub ThighMaster sammen, indtil du føler dig lidt belastet.

Tag ThighMaster ned, mens du bukker dine ben som om du bliver klar til at sidde ned.

Tag ThighMaster op igen over dit hoved, mens du står op lige.

Gør dette omkring 15 til 20 gange, indtil du føler, at dine muskler bliver opvarmet.

Træning

Sid dig frem på en stol og sæt dine fødder foran dig med ThighMaster mellem dine knæ med den gule kappe vendt nedad. Placer dine hænder let på begge håndtag og klem ThighMaster med dine lår. Gør dette halvtreds gange for at tone dine indre lår.

Hold ThighMaster op mod dit ansigt med den gule kappe vendt opad med din hake og dine underarme hviler på hvert håndtag med dine albuer vendt nedad og dine arme bøjet. Klem håndtagene sammen, skubbe albuerne sammen. Gør dette 30 til 50 gange for at tone dit bryst.

Hold hvert håndtag af ThighMaster med den gule hætte længst væk fra dig. Skub ThighMaster sammen med hænderne på dine hænder, mens du langsomt hæver og sænker ThighMaster. For at intensivere denne øvelse skal du holde dine arme længere foran dig. Gør tredive gentagelser for at tone overkroppen.

Placér ThighMaster mod kroppen med et håndtag på højre lår og den gule cap på højre side af taljen. Placer venstre hånd på nederste håndtag og højre hånd på øverste håndtag. Tryk så langt som muligt på det øverste håndtag, modstå, da det kommer op igen. Gør dette 25 til 30 gange på hver side for at tone triceps.

Stå med en af ​​ThighMaster håndtagene mod din venstre side med bunden af ​​det lave håndtag lige over din hofteben og den gule hætte peger op. Hold håndtaget med din højre hånd og læg din forarm over ThighMaster. Tryk nedad ved at bruge indersiden af ​​din arm mod hoften 25 gange på hver side for at tone øvre ryg.

Lig med ryggen på gulvet, knæene bøjes opad og sammen og dine fødder fladt på gulvet. Sæt ThighMaster med et håndtag mellem dine lår og den anden ved brystet. Skub ThighMaster væk fra dig, som du crunches. Gør dette 30 til 50 gange for at tune maven.

Del:
Kommentarer