Sådan bruges kreatin med en testosteronforstærker

Sådan bruges kreatin med en testosteronforstærker

Kreatin er et af de mest populære bodybuilding kosttilskud, kendt for sin relative sikkerhed og effekt. Testosteronforstærkere er lovlige alternativer, der hævder at øge testosteronniveauerne, selvom deres kvalitet varierer, og der er ringe kendt for deres lange sikkerhed. Ofte vælger bodybuilders at stable kosttilskud eller tage mere end en ad gangen. Ethvert forsøg på at tage kreatin og testosteron boostere på samme tid bør kontaktes med forsigtighed.

Inden du tager noget kosttilskud, skal du kontakte din læge om deres sikkerhed. Selvom de fleste mennesker vil få få negative bivirkninger fra kreatin eller testosteron kosttilskud, er det vigtigt at være opmærksom på, om du er i fare. Fælles forhold, der forhindrer brug af disse produkter, er hjertesygdomme, højt kolesteroltal eller en historie med psykisk sygdom.

Indfør et supplement til din rutine ad gangen, for fuldt ud at forstå eventuelle effekter det har på din krop. Kreatin bør tilsættes først, da der er mere kendt om dets sikkerhed, og det er mere egnet til begyndere. Rapporter eventuelle bivirkninger til din læge, og sørg for at forblive hydreret, når du bruger kreatin, da det kan påvirke hydratiseringsniveauet. Tilføj ikke noget kosttilskud i mindst en måned.

Find et testosterontilskud, der har positive anmeldelser og indeholder ikke kreatin selv. Mange kosttilskud vil have flere ingredienser, så det er vigtigt at gennemgå indholdet for at være sikker på, at du ikke tager for meget af substansen.

Følg vejledningen nøjagtigt som angivet på pakken. Mange bodybuildere bliver grådige og forsøger at øge doseringen med målet om øgede gevinster. Dette er hverken effektiv eller sikker. I intet tilfælde bør du overskride anbefalet dosering. Spørg andre mennesker i dit fitnesscenter hvilke produkter de anbefaler.

Kreatin og testosteron boostere bør ikke anvendes kontinuerligt. Cycleperioder med brug med lige lange perioder med ikke brug.

Tips

Kreatin kan forårsage forstyrret mave, så prøv at tage det med mad og uden at se hvad der virker for dig. Alles krop er anderledes og reagerer anderledes på kosttilskud.

Hvis du har opnået passende resultater fra kreatin alene, kan testosteronforstærkere være unødvendige. Muskel tager tid uanset supplement brug, så hvis du opnår konsistente gevinster med bare kreatin, der kan være alt hvad du behøver. Hertil kommer, at de under 21 har højt nok testosteron, at de vil se ringe gavn af en booster, og hormontilskud kan rent faktisk have negative virkninger for unge, som muligvis stunting vækst. Børn og teenagere bør ikke bruge disse produkter.

Advarsler

Brug ikke kosttilskud uden direkte læge godkendelse.

Hormonale kosttilskud, såsom testosteronforstærkere, kan have negative virkninger på naturlig hormonproduktion. Brug med forsigtighed.

Del:
Kommentarer