SĂĄdan bruges kiksolie til tandpine

SĂĄdan bruges kiksolie til tandpine

Tandpine smerte er en af ​​de værste smerter, og det ser ud til, at når det rammer, er alt, hvad du kan tænke over, smerten. Det optager alle dine tanker, og du kan ikke komme videre med dit liv. Et alternativ til smertestillende piller, nellikeolie er et effektivt middel til midlertidig tandpine relief. Instruktioner om hvordan man anvender krybdyrolien følger i denne artikel.

Dip bomuldspindel ind i krydderolieflasken og fjern, tør eventuelt overskydende olie ud på indersiden af ​​flasken. Krydderolie har en stærk aroma, så vær ikke overrasket, hvis det lugter skarpt. Udskift hætten til klovneolie.

Påfør dyppet bomuldspinne direkte på tand, der gør ondt. Klovneolien kommer langsomt ind i tanden gennem eventuelle revner eller manglende fyldninger og vil rejse til nerverne. Næsten øjeblikkeligt vil du føle nellikolie begynder at numme smerten. En tør, varm følelse kan forekomme efter påføring, men dette vil ikke have en varig virkning.

Anvend kløveroliebehandling igen ved at følge trin 1 og 2, så snart smerten begynder at komme tilbage. Bestil en aftale med din tandlæge, så snart det er bekvemt, fordi krydderolie formodes at være en midlertidig foranstaltning for at lindre tandpine smerte og ikke en permanent løsning.

Tips

Hurtige løsninger er ikke erstatning for ordentlig tandpleje - se din tandlæge regelmæssigt

Advarsler

Krydderolie, hvis det hele tiden genanvendes i længere tid, kan dræbe tandens nerve.

Del:
Kommentarer