Sådan bruges Kettlebells i halsen styrke øvelser

Sådan bruges Kettlebells i halsen styrke øvelser

Kettlebells tager i bodybuilding og sport verden med storm. Disse kanonbold som vægte er blevet brugt til at træne en række atleter og bliver nu mere almindelige på grund af deres alsidige anvendelser i vægtløftning. Kettlebells kan indarbejdes i en træning for at styrke nakke muskler, men du skal være meget forsigtig, når du begynder en sådan træning.

Sådan bruges Kettlebells i halsen styrke øvelser

Stram nakke musklerne og øge fleksibiliteten. For at starte, tag hagen i brystet og slap af halsens muskler, så nakken kan strække sig helt mod brystet. Du kan hjælpe denne strækning ved at snøre fingrene bag hovedet og forsigtigt trække hovedet ned mod brystet. Derefter drejes hovedet til siden og ser langt over skulderen. Gør dette over begge skuldre. Sæt hovedet tilbage og se mod celing, så nakken kan slappe af og føle en god strækning. Endelig lad hovedet falde til den ene side og røre ved øret til din skulder. Hold skulderen afslappet som du gør dette. Du skal muligvis hjælpe din hals ved at trække hovedet forsigtigt til siden med den ene hånd. Hold alle strækninger i mindst 30 sekunder.

Hold en kettlebell i hver hånd. Sørg for, at vægten er passende for din styrke og størrelse. Brug dine øvre ryg-, nakke- og skuldermuskler til at løfte kettlebells lige op, mens du rykker på skuldrene. Hold nakken i en neutral position, så du ikke belaster nogen af ​​nakke musklerne, mens du udfører dette.

Fortsæt med at holde kettlebells i hver hånd, men vend palmerne fremad. Hold din krop og nakke oprejst, tryk dine skulderbladene sammen og lad kedelbladene komme lidt udad og tilbage, når du bøjer din øvre ryg og nakke muskler. Dette vil bidrage til at styrke trapezius musklerne, såvel som de dybere rygmuskler, der løber op gennem halsen.

Hold en kettlebell i begge hænder. Dette kan være tungere end de kettlebells du brugte før, siden nu bruger du en kettlebell og begge arme. Hold kettlebell på midterlinien af ​​din krop, tag fat i kettlebell ved siderne af håndtaget, så knoglerne fra begge hænder vender mod hinanden. Start på omkring navle niveau, løft kettlebell lige op til bryst niveau. Du skal føle dette på bagsiden af ​​nakken og i overkroppen. Udfør ikke denne øvelse, hvis du har problemer med skulder eller rotator manchet.

Del:
Kommentarer