Sådan bruges honning og kanel til at tabe sig

Sådan bruges honning og kanel til at tabe sig

Selvom honning og kanel ikke magisk smelter fedtet væk, som nogle websteder siger, er der en lille mængde beviser bag påstandene, og de kan hjælpe dig med at tabe en lille mængde af vægt, når de kombineres med en sund kost. Rådfør dig med din læge, før du prøver noget vægttabsdebat og ikke stole på mad som "magisk kugle" til vægttab.

* For mere vægttab tips, herunder hvordan man taber mavefedt eller de 10 bedste fødevarer at spise for at tabe sig, rul til bunden af ​​denne artikel for at lære mere.

Om honning og kanel

Honning og kanel som en hjælp til vægttab er en kostudvikling, der har cirklet internettet, rapporterer WeWomen. Det er en ikke en kost, men en rensning, der består af en drik lavet med de to ingredienser, du drikker to gange om dagen. Fordelere af kosten siger, at det hjælper dig med at tabe sig og fedt uden at sulte dig selv eller begrænse dit indtag.

Drikke Detaljer

Rengøringsdrikken er simpelthen en blanding af kanel og honning i et forhold mellem 1 og 2 i vand. For at gøre drikken, sæt din kanel i en kop eller skål, tilsæt kogende vand og lad det stejlere i 30 minutter. Når kanelvandet er afkølet, bland i honningen.

Drik halv væsken på tom mave før sengetid og resten, når du vågner om morgenen, før du spiser morgenmad. Opbevar drikken i køleskabet natten over.

Hvad forskningen siger

WeWomen rapporterer, at der ikke er tegn på, at honning og kanel drik kan hjælpe dig med at tabe sig. Men der er nogle tegn på, at individuel kanel og honning kan tilbyde nogle hjælp i dit vægttab indsats.

En undersøgelse fra 2008 offentliggjort i Nutrition Society Proceedings fandt en forbedring af kropsfedtprocent og magert kropsmasse i en gruppe mennesker med metabolisk syndrom, der supplerede deres kost med kanel. Deres fremskridt blev sammenlignet med en kontrolgruppe.

Desuden viste en undersøgelse i 2008 i Scientific World Journal, at honning også hjalp med at fremme et mildt tab af kropsvægt og fedt i en gruppe af overvægtige mennesker, der supplerede deres kost med honning sammenlignet med en gruppe, der supplerede deres kost med sukker.

Mens disse undersøgelser giver nogle beviser for, at kanel og honning kan hjælpe med vægttab, er der behov for mere forskning, før der kan foretages gyldige krav.

Yderligere fordele

Ud over vægttab tilbyder honning og kanel andre sundhedsmæssige fordele. Emnerne i 2008 kanelstudiet viste også en forbedring i blodsukker og blodtryksniveauer. Kanel kan også hjælpe med at forbedre blod lipid niveauer, samt reducere inflammation, ifølge Memorial Sloan Kettering Cancer Center.

Honning er rig på en række næringsstoffer, herunder antioxidanter, som hjælper din krops kamp mod frie radikaler og kan reducere risikoen for kronisk sygdom som kræft. Honning har også svampe og anti-bakterielle egenskaber, der hjælper med at forhindre infektion. Derudover kan det lindre en ondt i halsen og hjælpe med at reducere hoste.

Andre overvejelser

Memorial Sloan Kettering Cancer Center advarer om, at du skal tage kanel med forsigtighed, hvis du tager blodfortyndere eller glucosesænkende medicin på grund af potentielle interaktioner. Tal med din læge eller apotek for at løse problemer.

Mens honning tilbyder nogle ernæringsmæssige fordele, er det en tilsat sukker og en kilde til kalorier. Når man prøver at tabe sig, tæller kalorier fra alle kilder. Hold nøje kig på dit samlede indtag, herunder dem fra din kostdrik. Nøglen til vægttab er at spise færre kalorier end din kropsbehov.

Flere vægttabtips

For flere måder at være sunde og fit, tjek disse andre nyttige artikler.

10 bedste mad at spise for at tabe sig

Hvordan man (sikkert) taber 10 pund i en uge

Hvordan man sikkert gør en en dag citron rensning kost

Hvordan man taber mavefedt

Sådan brænder du fedt uden øvelse

10 madvarer du bør spise hver dag

Del:
Kommentarer