SĂĄdan bruges HCG Drops

SĂĄdan bruges HCG Drops

HCG står for human chorionisk gonadotropin, som produceres af fostrets placenta og stimulerer gonaderne. I 1954 blev Dr. A.T.W. Simeons offentliggjorde et papir med titlen "Pounds and Tons: En ny tilgang til fedme." I dette papir foreslog han anvendelsen af ​​HCG til at kontrollere sult og bidrage til at øge fedtstofskiftet. HCG-kosten kræver, at deltageren tager enten HCG-injektioner eller -dråber og følger en stærkt kaloriebegrænset kost. Ifølge Jennifer K. Nelson, en ernæringsekspert med Mayo Clinic, har der ikke været nogen strenge kliniske tests for at bevise HCG's effekt i vægttab. Hun påpeger også, at alvorlig kaloriebegrænsning alene ville forårsage vægttab.

Brug af HCG Drops som en del af et samlet kostprogram

Se din familie læge for at sikre, at du er sund nok til at starte en alvorlig kaloriebegrænset kost.

Fortæl din læge, du har til hensigt at begynde at tage HCG-dråber. Du vil gerne have din læge kontrollere dig for hormonelle tilstande, der kan kontraindicere at tage HCG dråber.

Tag HCG-dråberne som foreskrevet på flasken. Påfør dråberne under tungen. Du skal holde dråberne i munden i mindst 30 sekunder for at tillade HCG at absorbere i blodbanen før du sluger.

Start kosten ved at gorging dig selv i to dage, mens du tager HCG dråber, den officielle HCG Diet Plan hjemmeside rådgiver. Spis så meget mad som muligt for at holde dig selv fyldt op. Forbrug højt sukker og fedtfattige fødevarer.

Følg en dag med 500 kalorier om dagen på dag tre gennem resten af ​​dit program. Programmer spænder fra 15 til 90 dage.

Fjern alle sukkerarter og stivelser fra din kost fra dag tre til slutningen af ​​dit program.

Stop med at tage HCG-drĂĄberne efter den sidste dag i det program du har valgt.

Gå tilbage til en kost på 1.500 til 2.000 kalorier om dagen. Brug ikke sukkerarter eller stivelser i yderligere tre uger efter ophør af HCG-dråberne. Efter tre uger, tilsæt langsomt stivelser og sukker tilbage i din kost i fornuftige mængder.

Tips

Tag et multivitamin hver dag for at hjælpe med at supplere underskud i dit fødeforbrug.

Drik rigeligt med vand for at holde kroppen velhydreret og skyllet af affaldsprodukter i forbindelse med fedtstofskifte.

Advarsler

Hurtigt vægttab kan forårsage dannelse af smertefulde gallesten. Bivirkninger af HCG omfatter hovedpine, træthed, irritabilitet og mandlig brystforstørrelse.

Del:
Kommentarer