SĂĄdan bruges gurkemeje som en smertestillende middel

SĂĄdan bruges gurkemeje som en smertestillende middel

På trods af det overvældende udvalg af lægemidler, der er tilgængelige på markedet i dag, kommer mange af dem med flere bivirkninger, herunder risiko for afhængighed. Gurkemeje (curcuma longa) er blevet brugt som en potent smertestillende og antiinflammatorisk i mange kulturer i århundreder. Det indeholder forbindelser, der har vist sig at lette smerte uden de skadelige bivirkninger og afhængighedsrisiko for konventionelle smertestillende midler. Gurkemeje er let tilgængelig hos de fleste indiske købmandsforretninger. Læs videre for at lære, hvordan du kan drage fordel af denne naturlige smertestillende middel

Hæld 1/2 kop vand i en gryde og læg den på en komfur over medium varme. Tilsæt gingerrot og gurkemeje. Bland blandingen med kog, og sænk derefter varmen og lad dem simre i 5 til 8 minutter.

Rør i koldpresset mandelolie og mælk. Lad blandingen opvarme til næsten kogning (ca. 200 grader F). Lige før kogningen fjernes, fjernes gryden fra varmen.

Rør i honning eller ahornsirup til smag. Sip som du ville have te eller kaffe. Drik to gange om dagen.

For en smertende tand: Brug en stearinlys, lys en gurkemeje pind (haldi) som du ville en cigar. Kryd det brændte gurkemeje ind i et fint pulver med bagsiden af ​​en ske. Tryk forsigtigt nogle af pulveret i tand og omgivende tyggegummi.

Tag gurkemeje som et standardiseret tilskud. Et dagligt indtag af to 500 mg kapsler anbefales. Start med at tage en kapsel om dagen i en uge, og øg den derefter til to. Denne gradvise stigning vil give din krop tid til at reagere gradvist på det.

Tilsæt 1/4 tsk. revet frisk gurkemeje (eller efter smag) til dine supper, grøntsager og andre retter. Rør det ind i maden mod slutningen af ​​madlavningen - selvom gurkemeje skal koges, bør den ikke være overcooked.

Påfør 1 tsk. frisk revet gurkemeje til en bunion for at lindre smerten ved at bidrage til at reducere betændelsen. Anvend to gange om dagen.

Lav en poultice ved at blande lige dele frisk revet gurkemeje, citronsaft og salt. Ansøg om smerter eller muskler.

Tips

Gurkemeje, i sine forskellige former, er tilgængelig hos de fleste indiske købmandsforretninger. Mens almindeligt gurkemejepulver er bedre end ingenting, er det blevet fjernet af de fleste af dets aktive smertestillende forbindelser kaldet curcumins. En bedre mulighed er at købe tørret gurkemejerrod og derefter pulver det med mørtel og pistle. Du kan erstatte kardemomme pods til den hakket ingefær i trin 1.

Advarsler

Det er vigtigt, at du konsulterer din læge eller anden autoriseret sundhedsvæsen, inden du bruger nogen form for alternativ medicin som gurkemeje.

Del:
Kommentarer