Sådan bruges Grip Shift på din cykel

Sådan bruges Grip Shift på din cykel

En cykel med flere hastigheder skal skiftes fra et gear til et andet, når du kører op og ned ad bakker. Nedre gear giver dig mulighed for at pedal lettere og bør bruges, når du går op ad bakke, mens højere gear gør pedalen vanskeligere og skal bruges, når du går ned ad bakke. For at skifte fra et gear til et andet skal du bruge shifteren på din cykel. En cykel med et greb-skifter har skifteindretningen på indersiden af ​​cyklens håndgreb.

Vælg en kæde ring, inden du begynder på din tur. Drej venstre greb-shifter for at flytte kæden på en anden kæde ring. Sørg for at være pedal fremad, når du snor, da den eneste måde for kæden at bevæge sig fra en ring til en anden er, når pedalerne bevæger sig fremad. Brug enten din hånd eller fødder til at pedal, mens du skifter. Det venstre greb-skifte styrer frontspareren. Den forreste derailleur er den mekanisme, der bevæger kæden fra en kæde ring til en anden. Mange cykler med flere gear har tre forskellige kæde ringe. Drej væk fra dig for at vælge en ring med lavere kæder og mod dig for at vælge en højere kæde ring. Når du har valgt en kæde ring, er det typisk at lade cyklen stå på den ring, medmindre du kører op i ekstreme bakker.

Begynd at køre, når du har valgt en kæde ring. Skift op til et højere gear, når det bliver let at pedalere. Drej det rette greb-skifte væk fra dig, mens du pedaler.

Skift ned til et lettere gear, når det bliver for svært at pedalere på grund af vind eller når du kører op ad en bakke. Du skal også skifte ned, før du stopper. Skift til et gear, der er let at starte i. Drej det rigtige grebskifte mod dig, mens du pedaler.

Fortsæt med at skifte op og ned, ved at bruge det rigtige grebskifte, som det er nødvendigt på din tur. Det er almindeligt at konstant skifte op og ned. Der er ingen rigtig eller forkert måde at skifte på, så følg fri til at flytte så meget som nødvendigt under din tur.

Del:
Kommentarer