SĂĄdan bruges gnidning af alkohol rundt om i huset

SĂĄdan bruges gnidning af alkohol rundt om i huset

Sådan bruges gnidning af alkohol rundt om i huset. Gnidningsalkohol er 70 procent isopropylalkohol og 30 procent vand, og er sikkert til kontakt med huden. Det har en række generelle lægemidler og husholdningsbrug. Denne liste over ideer gør at have en flaske gnidningsalkohol i huset en god ide.

Rengør lamelgardiner med gnidningsalkohol. Sæt et fladt værktøj som en spatel eller en gipskniv i en klud og dypp den i gnidning af alkohol. Skub den langs hver slat.

Pisk hårspray fra badeværelse spejle på ingen tid. Sug en bomuldskugle med gnidningsalkohol og gnid over spejlet og rengør spejlet med vinduesrenser og papirhåndklæder.

Hold vinduer frostfri hele vinteren med en opløsning på en fjerdedel af vand og en halv kop gnidningsalkohol. Vask windows med opløsningen og polsk med avis for at forhindre frost i at opbygge.

Lav en blød ispakning med tre dele vand og en del gnider alkohol i en selvforseglende plastpose. Frys løsningen på en blød slør, der svarer til den skadede kropsdel, i modsætning til en stiv ispakning.

Fjern flåter fra hunde. Brug en vatpind og dab gnidende alkohol på tæsken, inden du fjerner den. Tag fatet så tæt på huden som muligt, og fjern det. Dab alkohol på såret for at desinficere det. Brug samme metode, når du også fjerner flåter fra mennesker.

Tør telefonen ned med gnidningsalkohol. Fjern snavs og desinficere på samme tid.

Udslette blækpletter. Sug spotten i gnidning af alkohol i flere minutter, hvorefter vasker.

Advarsler

Denatureret alkohol er ikke en erstatning for gnidning af alkohol.

Del:
Kommentarer