SĂĄdan bruges Gips i Paris

SĂĄdan bruges Gips i Paris

Navngivet efter et stort gips depositum i Paris, er gips fra Paris et pulverformigt hvidt stof, der hærder, når det blandes med vand og tørres. Det bruges af retshåndhævende myndigheder til at overføre dækspor og fodspor, og det er også praktisk til håndværk. Selv læger bruger stoffet, udjævner det over bandager på brudte lemmer for at immobilisere dem, indtil de heler. Med et par forsyninger kan du bruge gips fra Paris til mange anvendelser.

Måle mængden af ​​gips fra Paris, der er nødvendig for at lave en mug. Den generelle brug for de fleste mærker af gips i Paris er 1 del vand til 2 dele gips med et udbytte på ca. 1 1/2 kop af det færdige produkt.

Hæld vand i støbeformen til det niveau, du vil have gipset, og mål det derefter i kopper. For eksempel, hvis du ønsker at lave en mug af din håndtryk i en tærteplade, vil du hælde vand ind i den dybde du ønsker. Hvis du brugte 4 1/2 kopper vand, skal du bruge 6 kopper gips i Paris og 3 kopper vand.

Mål den tørre gips i en plastikskål og lav en brønd i midten. Hæld i vandet med det samme, og rør indtil blandingen er glat.

Hæld flydende gips i din mug langsomt, begyndende med de laveste områder og udfyldning af alle rum. Brug alt gips, du forbereder, da det ikke opbevares godt.

Lad din puds af Paris skimmelsvamp sidde uforstyrret, indtil det hærder. Løsn forsigtigt kanterne, og lad gipset falde ud. Sørg for at fange det.

Brug forberedte gipsforbindelser til at pakke rundt fuldt oppustede balloner for at gøre nemme pinatas. Dip de forrullede bandager i varmt vand, så de blødgøres, før de vrides forsigtigt og rulles ud på ballonens overflade. Brug et enkelt lag, og lad det tørre helt, før du springer og fjerner ballonen fra toppen.

Lav fræsninger ved at hælde blandet gips i dyrebaner eller andre indrykninger og lade det hærde.

Smykke små små smykker ved at fylde små plastskimmere med gips og male de hærde genstande til brug på børns armbånd og kæder.

Del:
Kommentarer