Sådan bruges Frankincense Essential Oil til at fjerne hudmærker

Sådan bruges Frankincense Essential Oil til at fjerne hudmærker

Mange mennesker vil gerne vide, hvordan man fjerner hudmærker nemt hjemme på en måde, der efterlader huden glat og ubeskadiget. Hudmærker er ofte rapporteret som harmløse men irriterende mollignende vækst, der normalt opstår omkring nakke og underarm. Her er et folkemøde for, hvordan nogle mennesker har brugt røgelse æterisk olie til at fjerne hudmærker helt, hvilket efterlader ingen ar eller hudskader. Sørg for ikke at bruge røgelse æterisk olie under graviditeten.

Denne artikel er ophavsretligt beskyttet og skrevet til eHow-webstedet. Kontakt forfatteren for tilladelse til genoptryk.

Køb dine to enkle ingredienser. For at fjerne skin tags, vil du have Q-tips og en flaske røgelse æterisk olie. Sørg for, at røgelsen du får, er en æterisk olie af terapeutisk kvalitet, ikke bare en olie, der er duftende med en lille røgelse. Det kan bestilles online eller købes hos en sundhedsforretning. Nogle sundhedsforretninger har også "rene olier", og flasken skal sige "æteriske olier".

Tjek med en hudlæge eller professionel aromaterapeut eller lav en patch test. Nogle mennesker føler ufortyndet røgelse æterisk olie er for kraftig til at lægge direkte på huden, andre siger det virker bemærkelsesværdigt og har ikke noget problem. Hvis du har mistanke om, at det er for magtfuldt for dig, skal du enten tjekke med en professionel, lave en patch test eller fortynd den med ricinusolie.

Anvend direkte på hudmærkerne. Hvis du vil fjerne hudmærker, skal du bruge en Q-tip til at dryppe essentielle olie (eller olieblanding som foreskrevet af din sundhedspersonale) direkte på hudmærkerne. Gør det dagligt.

Fortsæt, indtil du fjerner hudmærker. Brug dagligt i et par dage op til en måned eller to for at fjerne hudmærker.

Advarsler

Denne artikel diagnostiserer ikke, behandler eller helbreder sygdom og erstatter ikke din læge. Forfatter fralægger sig ansvar og tilbyder kun artikel til uddannelsesmæssige formål. Forældre er ansvarlige for aktiviteter, der involverer deres børn. Forfatterens artikler er registreret hos det nationale copyright-kontor og beskyttet med Copyscape

Del:
Kommentarer