Sådan bruges foldingsknive til selvforsvar

Sådan bruges foldingsknive til selvforsvar

Folding knive kan bruges til selvforsvar, men dette bør kun være som en sidste udvej. Når det er muligt, undgå konfrontation. Vær også sikker på at din foldekniv er lovlig. Forskellige steder har forskellige grænser for længden og typer af foldende knive, du kan bære. Selvforsvar med foldende knive bør være enkelt og direkte. Dette er den mest effektive måde at undslippe en konfrontation på. Selvforsvarsteknikker bør praktiseres, så bevægelser er en automatisk refleks.

Bestem, om du har brug for din foldekniv til selvforsvar. Hvis du trækker dit våben først, kan du være den, der blev arresteret for angreb med et dødbringende våben. Det samme kan ske, hvis du har mulighed for at løbe væk, men tag det ikke. Brug kun en foldende kniv til selvforsvar, hvis du ikke har nogen anden mulighed. Hvis du er fanget, og en angriber først trækker et våben, er du berettiget til at forsvare dig selv.

Udfold din kniv. Det tager et par sekunder at trække en foldende kniv ud og åbne den. Gør dette før du bliver angrebet, eller du får måske ikke en chance.

Hold din foldende kniv med et filippinsk greb. Dette er den måde at holde en kniv foretrukket af krigere, der ved, hvad de laver. Grib fat i foldekniven fast med de sidste tre fingre af din dominerende hånd. Vip pegefingeren løst rundt om håndtaget og peg tommelfingeren mod bladet. Dette greb holder bunden af ​​kniven fast i din håndflade, mens du giver stor bevægelsesfrihed.

Stå i en knivbekæmpende klar holdning. Dette er noget andet end en klar holdning til ubevæbnet kamp. Din knivhånd skal være fremad, men tæt på kroppen, så den kan ikke slås væk fra dig. Din anden arm skal være vinkelret på jorden, bevogter din krop med hånden af ​​din hage. Foden under kniven skal være fremad, mens din anden fod er et skridt tilbage. Dine fødder skal være skulderbredde fra hinanden.

Advar angriberen med høj stemme, at du er bevæbnet og parat til at forsvare dig selv, hvis det er nødvendigt. Dette er et vigtigt juridisk trin, før du kan bruge potentielt dødelig kraft. Opfordrer angriberen til at gå væk, så ingen bliver skadet. Prøv at tiltrække vidnernes opmærksomhed, som kan bekræfte, at du forsøgte at undgå kampen.

Skub i en 45 graders vinkel mod angriberen. Gør dette mod din kniv side. Dette gør dig sværere at ramme og udsætte din angriber for din modangreb.

Blok med din frihånd. Grib angriberens arm på den side, hvor du glider. Det er ligegyldigt, om angriberen har sit våben i denne hånd eller den anden. Hvis våbenet er i denne hånd beskytter du dig selv. Hvis det er på den anden side flytter du væk fra det.

Slår angriberens torso under armen, du blokerer. Dette kan være et skråstreg eller en jab. Vær opmærksom på, at en jab vil forårsage mere skade, men skal gøres under ribbenene, eller det vil hoppe ud. Da objektet er at slås angriberen, så du kan komme væk og ikke dræbe ham, er et skråstreg at foretrække.

Løb væk. I det øjeblik du kan komme væk fra en knivkamp, ​​skal du forsøge at flygte.

Del:
Kommentarer