Sådan bruges en træt svømmer Carry

Sådan bruges en træt svømmer Carry

I en anden udstationering, "Hvordan man redder nogen drukner", beskrev jeg "Reach, Throw, Row and Go", de trin, du bør tage i deres rækkefølge, for at redde et druknet offer. Brug de samme procedurer for en træt svømmer, men lad os antage, at du nu er i vandet. Lad mig gøre sondringen klar: en drukning person er normalt i fuld panik tilstand. Du vil holde din afstand. En træt svømmer har bare brug for hjælp. Dette problem kan opstå, hvis du simpelthen er ude at klynge i surfen med en ven, der trætter.

Når du nærmer dig en træt svømmer spørg, hvad der er galt. Tilbyd at svømme med offeret. Dette er den nemmeste og enkleste metode. Nogle gange kan du bare være ved siden af ​​træt svømmer og tilbyde beroligende ord, tilskynde ham til at roe sig ned og gøre det til land. Hvis svømmeren beskriver at blive taget ud til havet ved en rip-strøm, kan du ikke svømme tilbage på samme måde. Ripestrømme er formet ved bundbundsforhold. Svøm parallelt med kysten, indtil strømmen forsvinder, og svøm derefter tilbage sammen.

Hvis svømmeren er rationel og håndterer vandforholdene, men blot har brug for yderligere fremdrift, sættes hende ind i en træt svømmerbærer. Ansigt offeret, mens du træder vand. Fortæl hende at lægge hænderne på skuldrene, holde hænderne længere, mens de læner sig tilbage og spreder benene. Så snart hun har lænet sig på dig, skal du svømme hovedet op mod brystslag til land. Pas på ikke at sparke for bredt, da du svømmer mellem benene.

Hvis du går efter svømmeren fra kysten, skal du bære en flydeanordning med dig, hvis det er muligt. Det kan være engang så simpelt som en oppustelig legetøj. Hvis du når offeret med noget, der flyder, kan du tilbyde det til ham. I stedet for at trække ham i kan du fortælle ham at tage fat i enheden, komme ind på ryggen og begynde at sparke med enten den elementære tilbageslag eller saksespark. Du kan derefter lede offeret ved at svømme ved siden af ​​ham, med din hånd på hans bicep.

Lejlighedsvis vil en træt svømmer begynde at blive panik og overgå til et potentielt druknet offer. Hvis svømmeren begynder at klatre irrationelt på toppen af ​​dig, er din første prioritet at bryde fri. Hvis han håndterer dine håndled med hænderne, kan du lægge pres på tommelfingeren ved at dreje imod det, idet man løfter det mod underarmens inderside. Hvis du ikke kan tale offeret roligt, må du muligvis sætte ham i en bære.

Brug en korsbrystbære som en sidste udvej. Hvis offeret står overfor dig, overflade dykke, tag fat i hver af sine ben og drej hende rundt. Arbejd dig op på ryggen. Med din højre arm, nå over hendes højre skulder og nyd offeret til din hofte. Begynd straks at gøre sidestroppen til land. Hvis offeret forsøger at rulle ud, skal du fortsætte med at sparke, men tag den ene arm med den anden for at låse hende ind. Når hendes kamp ophører, skal du fortsætte sidestykket med offeret på din hofte.

Del:
Kommentarer