SĂĄdan bruges en Tone Enhed til Tone Muskler

SĂĄdan bruges en Tone Enhed til Tone Muskler

Akronym TENS står for "Trans-kutan elektrisk nervestimulering." De enheder, der overfører disse elektriske impulser kaldes TENS-enheder. Mens de er et hæfteprodukt i fysioterapiindustrien, bruger flere mennesker denne teknologi til at forbedre præstationen og resultaterne af træning og muskelopbygningsprogrammer.

Læs videre for at lære at bruge denne teknologi til at forbedre muskeltonen.

SĂĄdan bruges en TENS-enhed til muskel toning

Trin 1

Bestem, hvorfor du vil bruge en TENS-enhed. Som diskuteret tidligere var den primære hensigt med TENS teknologien at "scramble" smerte nerveender under genopretning fra kirurgi og skade for at give mulighed for optimale fysioterapi resultater. Ikke alene gør disse enheder scramble smerter og andre sensoriske nerveender, de kan også stimulere muskelfibre til at indgå i større kraft, end en person kan initiere med vilje. Etablering af en plan for, hvilke muskelgrupper der skal arbejdes, og hvilke resultater der ønskes. Leder du efter yderligere styrke? Stigende udholdenhed? Ændring af størrelse?

Trin 2

Anbring elektrodepuderne på det eller de områder af kroppen, hvor målmusklerne er placeret. For eksempel, hvis hensigten er at øge styrken af ​​biceps musklerne i overarmene, skal elektroderne placeres korrekt over muskelen for at stimulere muskelkontraktion ordentligt.

Trin 3

Begynd muskelstimulering med den mindst mulige elektriske stimulering for at få en følelse af, hvordan dine muskler vil reagere. Overstimuler musklerne ikke fordi to store ting vil ske. For det første vil musklen træthed for hurtigt. For det andet er der risiko for faktisk muskelfiberskader ved for meget sammentrækning, der forårsager skade og ardannelse. Start med minimal stimulering, fordi denne metode er sikreste.

Trin 4

Hold en præcis log over musklernes evne til at udføre før brug af TENS-enheden, såsom maksimalvægt, der kunne løftes og maksimalt antal gentagelser. Da stimulatoren forårsager sammenkædninger, kan den forbedre personens evne til at bruge tungere vægt og / eller øget antal gentagelser. At holde en nøjagtig log af styrken af ​​elektriske impulser og resultaterne af hver enkelt træningssession kan give objektive data om præstationsforøgelse af musklerne.

Trin 5

Som med ethvert træningsprogram, med eller uden elektrisk stimulering, er det vigtigt at give musklerne tilstrækkelig hvileintervaller. I mange tilfælde kan brugen af ​​elektrisk stimulering arbejde en muskelgruppe udelukkende på egen hånd uden menneskelig indgang. Dette kan være et plus, når der er en skade, der forhindrer en fysisk træning. Forskellige muskler kan stadig arbejdes, selv når personen ikke aktivt udøver.

Del:
Kommentarer