SĂĄdan bruges en Reebok pumpe

SĂĄdan bruges en Reebok pumpe

Lanceret i 1989 syntes Reeboks Pump montering system som en gimmick at sælge flere atletiske sko i starten. Men det er udholdt i årtier og endda krydset som en high-end funktion i Reebok's hockey skøjter. Du trykker pæren på pumpen for at blæse blærerne inde i skoen og fylder tomt rum i skoen til en brugerdefineret pasform.

Athletic Shoes

Til sportssko er både pumpe og dens udløsningsventil normalt placeret på tungen. Tryk på den farvestrålende pære i midten af ​​tungen for at opblæste pumpeskoene. Når du er færdig med disse sko til dagen, skal du holde lukningsventilen - som kan være skjult i et dristigt tekstureret hjørne af tungen - for at lade luften komme ud igen.

Reebok pumpe skøjter

Pumpelampen på Reebok hockey skøjter er normalt placeret på siden af ​​hver skate, med en lidt mindre udløsningsventil på den modsatte side af skøjten. Pumpen og udløsningsventilen fungerer som på sportsskoene.

Lad dine sko trække vejret

Deflate pumpens del af skoene hver gang du tager dem af. Dette gør det lettere at komme ind og ud af skoene, og det hjælper også pumpeblærerne til at vare længere.

Del:
Kommentarer