Sådan bruges en postpartum vægttab regnemaskine

Sådan bruges en postpartum vægttab regnemaskine

Når du har haft en baby, indser du hurtigt, at dit liv aldrig bliver det samme. Det er virkelig en af ​​naturens mirakler at opleve livets gave. Det kan dog også hurtigt vise sig, at din figur ikke længere er den samme. Heldigvis tager det ikke nødvendigvis et mirakel at miste postpartumvægten. Det vil dog tage en vis indsats. At lære at bruge en postpartum vægttab regnemaskine er en måde at komme i gang i den rigtige retning.

Brug en postpartum vægttab regnemaskine

Brug en online postpartum vægttabregnemaskine, som den, der findes på "Baby Center" -webstedet (se Ressourcer nedenfor).

Indtast din højde, vægt, alder, dit aktivitetsniveau og om du ammer i indstillingsfelterne eller ej. Tryk derefter på knappen 'Beregn' for at få resultaterne.

Bemærk antallet af anbefalede daglige kalorier, som du skal indtage, der vises i dine resultater. Den postpartum vægttab regnemaskine tager visse variabler i betragtning, som du måske har indtastet, såsom den ekstra energi, der kræves for at yde tilstrækkelig mælk bryst eller hvor meget aktivitet, du typisk erfaring på en dag.

Overhold den anbefalede vægtprocent, der findes i resultaterne af postpartum-vægttabregnemaskinen. For eksempel kan dine individuelle resultater tyde på at tabe ikke mere end 1 til 2 pund pr. Uge.

Rådfør dig med din fødselslæge eller en ernæringsekspert om dine resultater for vægttabsberegninger efter postpartum. Professionel vejledning kan være meget gavnlig for at udvikle en effektiv plan for at tabe overskydende pund uden at gå på bekostning af dig selv eller din baby.

Del:
Kommentarer